Toegang voor fysiotherapiepraktijken

Als gevolg van de coronacrisis zijn praktijken genoodzaakt de fysiotherapeutische intake en behandeling in sommige gevallen 'op afstand' aan te bieden. Om fysiotherapiepraktijken te helpen de overstap naar online zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we besloten onze diensten met korting beschikbaar te stellen aan alle fysiotherapiepraktijken in Nederland.

coronavirus online consult

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Vereenvoudig de online intake van je fysiotherapiepraktijk met onze interactieve fysiotherapie check. Lees hier hoe het werkt of bekijk de fysiotherapie check op onze website.
  • Ontvang van iedere nieuwe patiënt een uitgebreide patiëntenrapportage met daarin een ingevuld screeningsformulier, uitgebreide informatie over de klachten, resultaten van het bewegingsonderzoek, specifieke zelftests en een uitslag met mogelijke aandoeningen.
  • Verrijk je praktijkwebsite met informatie over meer dan 100 aandoeningen uit onze fysiotherapeutische encyclopedie.
  • Krijg een uitgebreide vermelding op onze website Hierhebikpijn.nl met ruim 5 miljoen bezoekers per jaar.

Aanmelden

Meld je praktijk nu aan en maak een heel jaar lang gebruik van onze diensten voor slechts € 250,00 € 199,00 (excl. btw).

Vul de gegevens van je praktijk in om van de korting gebruik te maken. Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken, wordt je aanmelding niet automatisch verlengd en zit je dus nergens aan vast.

Praktijk naam:

Straat:

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnummer:Gerelateerde onderwerpen

Informatie voor fysiotherapeuten

Bekijk hier alle onderwerpen.

coronavirus online consult

Kunnen we je helpen?

We werken dag en nacht hard aan om onze diensten gratis beschikbaar te stellen en jouw als fysiotherapeut te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Heb je vragen? Stel ze dan gerust, we helpen je graag verder!

Gratis aanmelden
Activeer nu gratis de fysiotherapie check voor je praktijk.
Start nu »

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF