Your Health Spot

Adres
Stationsweg 41-C
3331LR Zwijndrecht

Telefoonnummer
0786125549Website

Openingstijden

Ma07:45 - 22:00
Di08:30 - 21:00
Wo08:30 - 21:00
Do07:45 - 22:00
Vr07:45 - 13:00
Za07:45 - 13:00
Your Health Spot

Praktijkinformatie

Fysiotherapie op 6 dagen van de week
Your Health Spot is een leefstijl- & vitaliteitscentrum met een eigen fysiotherapiepraktijk (Your Health Fysio) waar maatwerk en goede persoonlijke begeleiding centraal staan. Iedereen kan bij ons terecht voor behandelingen reguliere fysiotherapie. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De praktijk heeft ruime openingstijden (ook 's avonds en op zaterdag).

Bovendien beschikken we over veel extra faciliteiten die bij de behandeling kunnen worden ingezet, zoals een door infrarood verwarmde oefenruimte, twee andullatiebanken (voor pijnverlichting, om de spieren soepeler te maken voor de behandeling & voor sneller herstel na de behandeling), een ozoncabine (voor spierherstel en pijnverlichting), infrarood warmtecabines voor het uitvoeren van spierversterkende oefeningen, een gepatenteerde Bellicon trampoline voor het trainen van stabiliteit & bekkenbodemspieren en de eveneens gepatenteerde Xco-Trainer (aluminium buis gevuld met grid) voor het trainen van de belastbaarheid van spier- en bindweefselstructuren.

Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)
Binnen ons leefstijlcentrum kun je ook het GLI-programma volgen, dat vanuit de basisverzekering wordt vergoed. Tijdens dit programma krijg je gedurende 2 jaar begeleiding om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te bereiken.
Meer informatie over het GLI programma kun je hier vinden: https://www.yourhealthspot.nl/aanbod/gecombineerde-leefstijlprogrammas/gli/

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)

Therapeuten

 • E. Pruysen (Erwin)

  E. Pruysen (Erwin)
  Fysiotherapeut.

 • S. Constandse (Steven)

  S. Constandse (Steven)
  Manueel therapeut.

 • Y. Gulzar (Yaseen)

  Y. Gulzar (Yaseen)
  Fysiotherapeut.

 • S. Somers (Susanne) (leefstijlcoach)

  S. Somers (Susanne) (leefstijlcoach)
  .

Meer fysiotherapie in Zwijndrecht

Your Health Spot

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF