Fysiotherapie Jetten & Co (Hoensbroek)

Adres
Jeugrubbenweg 20
6431DH Hoensbroek

Telefoonnummer
0455620395


Website

Openingstijden

Ma08:00 - 17:00
Di08:00 - 17:00
Do08:00 - 18:00
Vr08:00 - 17:00
Fysiotherapie Jetten & Co (Hoensbroek)

Praktijkinformatie

Fysiotherapie Jetten & co heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we door fysiotherapie te combineren met elementen uit toegepaste kinesiologie. Bij toegepaste kinesiologie wordt gebruik gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam uit balans is geraakt en hoe die balans weer hersteld kan worden.

Want pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken. Toegepaste Kinesiologie is een zeer effectieve en efficiënte methode om beter en sneller tot herstel te komen.

Bij gezondheid draait het om een mentale, biochemische en fysieke balans. Door een combinatie van een slechte leefstijl, stress en toxische stoffen raakt het lichaam uit balans en gaat het klachten vertonen zoals hoofdpijn, spierklachten, gewrichtsklachten, duizeligheid, huidklachten en vermoeidheid.

Doordat Fysiotherapie Jetten & co de dieperliggende oorzaak behandelt is 60 tot 70% van onze patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. De resultaten zijn indrukwekkend op zowel de korte als lange termijn.

Specialisaties

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Medical taping

Therapeuten

  • TIJMEN  Coemans

    TIJMEN Coemans
    Fysiotherapeut, manueel therapeut.

  • LUCIEN  Schreurs

    LUCIEN Schreurs
    Fysiotherapeut.

Meer fysiotherapie in Hoensbroek

Fysiotherapie Jetten & Co (Hoensbroek)

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF