Salbar Fysiotherapie

Adres
Scholeksterlaan 2
3645KC Vinkeveen

Telefoonnummer
0297265802


Website

Openingstijden

Ma09:00 - 19:00
Di09:00 - 19:00
Wo09:00 - 19:00
Do09:00 - 19:00
Vr09:00 - 19:00
Za11:00 - 18:00
Salbar Fysiotherapie

Praktijkinformatie

Vindt u persoonlijke aandacht en inzicht in uw klacht belangrijk?
Dan bent u van harte welkom bij Salbar Fysiotherapie. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en zoeken samen met u naar de beste oplossing, zodat u uw dagelijks leven weer zo goed mogelijk kunt voortzetten. Onze begeleiding is vakkundig, klantgericht en persoonlijk.
Salbar Fysiotherapie helpt iedereen met klachten aan ‘het bewegingsapparaat’. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in Fysiotherapie, Fysio Fitness, Medical Massage, Revalidatie en Personal Training in onze privé-training studio.
U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om naar een fysiotherapeut te gaan.
Wij adviseren, behandelen en begeleiden u, zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Pijnloos aan het werk, gewoon boodschappen doen en sporten op een verantwoorde wijze.

Mijn naam is Boris Feldman. Ik heb me na mijn studie fysiotherapie gespecialiseerd in myofasciale behandeltechnieken. Mijn collegas hebben dezelfde technieken en methoden geleerd.
Myofasciaal houdt in: spieren en het bindweefsel om spiervezels en spieren. Vaak ligt bij deze weefsels de oorzaak van fysieke klachten.
Ik werk vooral met de 4T en IASTM & Flossing (Instrumental Assisted Soft Tissue Mobilisation) methode.
Deze nieuwe methodes zijn zeer doeltreffend en in te zetten voor blessurebehandeling, blessurepreventie, sportprestatieverbetering en voor klachten aan spieren en gewrichten.

Specialisaties

Therapeuten

Meer fysiotherapie in Vinkeveen

Salbar Fysiotherapie

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF