Oefenprogramma Trochanter major pijnsyndroom
Oefeningen voor trochanter major pijnsyndroom

Het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom is speciaal ontwikkeld door onze fysiotherapeuten en is nu te volgen. De oefeningen in dit programma bouwen geleidelijk aan op in moeilijkheid en zijn bedoeld voor klachten aan de zijkant van de heup als gevolg van het trochanter major pijnsyndroom.

oefenprogramma trochanter major pijnsyndroom heupklachten

Het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom duurt 12 weken. Hierbij krijg je professionele online begeleiding van een fysiotherapeut. Na de 12 weken kun je de oefeningen uiteraard zelf voortzetten en eventueel nog verder uitbreiden. Je voert alle oefeningen uit op je eigen niveau. Heb je een vraag over je heupklacht of over de oefeningen? Stel hem dan aan onze fysiotherapeut.

Inhoud oefenprogramma

  • Duidelijke videovoorbeelden.
  • De oefeningen worden gedemonstreerd in duidelijke video's. Voor iedere oefening lichten we toe hoeveel herhalingen je moet maken of hoe lang je een oefening vol moet proberen te houden. Na afloop geef je met een cijfer aan hoe de oefening is gegaan.
  • Een gespecialiseerde fysiotherapeut geeft je online begeleiding.
  • De oefeningen starten licht en worden in de loop van het oefenprogramma zwaarder.
  • Hou je voortgang bij.
  • We vragen je om jouw heuppijn een score te geven. Op die manier houden we bij of jouw klachten afnemen. Wanneer de oefeningen nog niet zorgen voor vermindering van de klachten, dan stelt de fysiotherapeut het oefenprogramma voor je bij of helpen we je op een andere manier om toch vooruitgang te boeken.
  • Met het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom ga je zelfstandig thuis aan de slag. Als je vragen hebt, dan staat er online een fysiotherapeut klaar om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Tijdsduur

Het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom kost je slechts 10 tot 20 minuten per dag. Soms zijn er rustdagen ingepland waarop je geen oefeningen doet. De totale lengte van het oefenprogramma is 12 weken.

Doel

Dit programma is gemaakt om de heupklachten als gevolg van een trochanter major pijnsyndroom te verminderen. We raden je aan om na afloop van het programma de oefeningen voort te blijven zetten. Wissel af en doe de oefeningen waarvan jij weet dat ze voor jou het beste werken.

Kosten

De kosten voor deelname aan het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom bedragen eenmalig € 59,99 (incl. btw). Dit is inclusief de online begeleiding van onze fysiotherapeut.

Niet goed? Geld terug!

Twijfel je of je met het oefenprogramma moet starten? Met de niet goed geld terug garantie heb je niets te verliezen. We garanderen klachtenvermindering binnen 3 maanden. Heb je het volledige programma doorlopen en zijn je klachten niet afgenomen? Dan krijg jij je geld terug. Zo loop je geen risico.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten van het oefenprogramma?

Of jouw zorgverzekering het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom vergoedt is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Je kunt de kosten ook indienen en de beoordeling aan je zorgverzekeraar overlaten.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen

Vul het formulier in om deel te nemen aan het oefenprogramma voor het trochanter major pijnsyndroom.

Aanhef:

Naam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Straat en huisnr.:

Postcode en plaats:

Voorwaarden:


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen

Bekijk hier alle onderwerpen.

oefenprogramma trochanter major pijnsyndroom heupklachten
oefeningen trochanter major pijnsyndroom overzicht 2
oefening trochanter major pijnsyndroom 2

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt »

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF