Oefenprogramma Rotator cuff letsel

Het oefenprogramma voor rotator cuff letsel is speciaal samengesteld door onze fysiotherapeuten. De oefeningen in dit oefenprogramma zijn bedoeld voor klachten aan de spieren en pezen rond de schouder.

oefenprogramma rotator cuff letsel schouderklachten

Elastische oefenband gratis thuisgestuurd

Het oefenprogramma duurt 3 maanden en is inclusief gratis oefenelastiek. Deze krijg je gratis thuisgestuurd en helpt je bij de krachtoefeningen. Neem nu deel en start met specifieke oefeningen voor rotator cuff letsel.

Inhoud oefenprogramma

 • Duidelijke videovoorbeelden
  Van elke oefening is een professionele video beschikbaar. Zo weet jij precies hoe je de oefeningen uitvoert. Ook geven we aan hoe vaak je een oefeningen moet herhalen en waar je op moet letten.
 • Opbouw in zwaarte
  De oefeningen starten eenvoudig en worden in de loop van het oefenprogramma steeds iets uitdagender.
 • Hou je voortgang bij
  Door af en toe een pijnscore bij te houden maken we de vooruitgang zichtbaar. Wanneer je geen verbetering merkt, dan past onze fysiotherapeut het programma aan of krijg je aanvullende adviezen om toch van je klachten af te komen.
 • Online begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut
  Het oefenprogramma voor costochondritis voer je zelfstandig uit. Bij vragen staat er online een fysiotherapeut voor je klaar die je weer op weg helpt als je er even niet uitkomt.
 • Tijd en duur
  Met de oefeningen ben je per dag ongeveer 15-20 minuten bezig. Naast de schouderoefeningen uit het programma is het bewezen effectief om dagelijks minimaal 30 min aan een stuk te bewegen. Bijvoorbeeld door een stuk te wandelen, fietsen of eventueel cardio in de sportschool te doen.

Doel

Het doel van het oefenprogramma is de schouderklachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Als je merkt dat de klachten al binnen 3 maanden zijn verdwenen, is het toch verstandig om het hele programma af te maken. Zijn je klachten na 3 maanden nog niet (helemaal) weg? Dan kun je nog even doorgaan met de oefeningen die voor jou het beste werken.

Kosten

De kosten voor deelname aan het oefenprogramma voor rotator cuff letsel bedragen eenmalig € 59,99 (incl. btw). Dit is inclusief de online begeleiding van onze fysiotherapeut en de oefenelastiek.

Wordt het oefenprogramma vergoed door de zorgverzekeraar?

De vergoeding voor het oefenprogramma voor rotator cuff letsel is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar. Wanneer je niet zeker weet of het programma vergoed wordt, dan kun je hierover contact opnemen met je zorgverzekeraar. Je kunt de kosten ook indienen en de beoordeling aan je zorgverzekeraar overlaten.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen

Vul het formulier in om deel te nemen aan het oefenprogramma voor rotator cuff letsel. Na je aanmelding ontvang je toegang tot de oefeningen in onze online oefenomgeving, en sturen we het benodigde oefenmateriaal (gratis) toe.

Aanhef:

Naam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Straat en huisnr.:

Postcode en plaats:

Voorwaarden:


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen

Bekijk hier alle onderwerpen.

oefenprogramma rotator cuff letsel schouderklachten
oefeningen rotator cuff letsel 2
oefening rotator cuff letsel

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt »

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF