Oefenprogramma Piriformis syndroom

Het oefenprogramma voor het piriformis syndroom is speciaal samengesteld door onze fysiotherapeuten. De oefeningen in dit oefenprogramma worden in zwaarte opgebouwd en zijn bedoeld om de klachten te verminderen.

oefenprogramma piriformis syndroom bilklachten

De duur van het oefenprogramma is 12 weken. Neem nu deel en ga aan de slag met specifieke oefeningen voor het piriformis syndroom.

Inhoud oefenprogramma

 • Duidelijke videovoorbeelden
  De oefeningen worden in een video voorgedaan zodat je precies weet hoe je ze uit moet voeren. Bij iedere oefening staat aangegeven hoe vaak je deze moet herhalen en op welke punten je moet letten.
 • Opbouw in zwaarte
  De oefeningen beginnen licht en worden in de loop van het oefenprogramma steeds iets zwaarder.
 • Hou je voortgang bij
  We vragen je af en toe een pijnscore door te geven voor je klachten. Zo houden we in de gaten of je klachten verminderen. Merk je geen vooruitgang? Dan kunnen we het oefenprogramma voor je aanpassen of we geven je adviezen om toch van je klachten af te komen.
 • Online begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut
  Het oefenprogramma voor het piriformis syndroom is zo samengesteld dat je er zelf mee aan de gang kunt. Heb je vragen of weet je niet zeker of je de oefeningen goed uitvoert? Dan staat er online een fysiotherapeut voor je klaar die je vragen beantwoord en je helpt als je er even niet uitkomt.
 • Tijd en duur
  De oefeningen zijn zo samengesteld dat je dagelijks ongeveer 20 minuten bezig bent. Op sommige dagen hoef je geen oefeningen te doen zodat je even kunt herstellen en rust hebt.

Doel

Het doel van het oefenprogramma is de klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Daarnaast is het programma ook gericht op preventie nadien. Als je merkt dat de klachten al binnen 12 weken zijn verdwenen, is het toch aan te raden de 12 weken vol te maken. Dit voornamelijk omdat het programma ook klachten kan voorkomen in de toekomst.

Kosten

De kosten voor deelname aan het oefenprogramma voor het piriformis syndroom bedragen nu eenmalig € 89,99 € 59,99 (incl. btw). Dit is voor het hele programma inclusief de online begeleiding van onze fysiotherapeut.

Wordt het oefenprogramma vergoed door de zorgverzekeraar?

De vergoeding voor het oefenprogramma voor het piriformis syndroom is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar. Wanneer je niet zeker weet of het programma vergoed wordt, dan kun je hierover contact opnemen met je zorgverzekeraar. Je kunt de kosten ook indienen en de beoordeling aan je zorgverzekeraar overlaten.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen

Vul het formulier in om deel te nemen aan het oefenprogramma voor het piriformis syndroom.

Aanhef:

Naam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Straat en huisnr.:

Postcode en plaats:

Voorwaarden:


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen

Bekijk hier alle onderwerpen.

oefenprogramma piriformis syndroom bilklachten
oefeningen piriformis syndroom overzicht
oefening piriformis syndroom

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt ยป

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF