Effectieve online fysiotherapie voor Golfarm

Golfelleboog / epicondylitis medialis humeri / mediale epicondylalgie

Herkent u zich in deze klachten?

 •  Er is sprake van (druk)pijn aan de binnenzijde van de elleboog.
 • De klachten zijn meestal het gevolg van overbelasting.
 • Aanspannen en rekken van de onderarmspieren is pijnlijk.

Dit zijn typische verschijnselen van Golfarm. Versnel uw herstel met de juiste fysio-oefeningen.

pijnlocatie Golfarm

Kies uw pakket voor online fysiotherapie

Krijg 1 jaar hulp bij ál uw lichamelijke klanten, of volg alleen het online oefenprogramma voor Golfarm

 • Maatwerk Meest
  gekozen

  €99,90 €59,90 voor 1 jaar

  De beste keuze als u twijfelt over uw aandoening en/of online begeleiding wilt van onze gediplomeerde fysiotherapeut

  U krijgt

  • Hulp van onze fysio bij het bepalen van uw aandoening
  • Een oefenprogramma op maat, samengesteld door uw persoonlijke gediplomeerde fysiotherapeut
  • Online begeleiding en antwoorden op uw vragen tijdens het volgen van het oefenprogramma
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle oefenprogramma’s (ook bij andere klachten)
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug
 • 1 oefenprogramma

  €49,90 voor 12 weken

  Ideaal als u precies weet wat uw aandoening is en direct wilt starten met oefeningen vanuit huis

  U krijgt

  • 12-weken lang iedere dag oefeningen voor Golfarm
  • Vandaag nog zelfstandig aan de slag met het verminderen van uw klachten
  • Programma samengesteld door onze gediplomeerde fysiotherapeuten
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug
 • Maatwerk Plus

  €199,90 voor 1 jaar

  Het meest complete pakket inclusief 8 live consults en online begeleiding van onze gediplomeerde fysiotherapeut

  U krijgt

  • Hulp van onze fysio bij het bepalen van uw aandoening
  • Een oefenprogramma op maat, samengesteld door onze gediplomeerde fysiotherapeut
  • 8 live consults van 20 minuten met onze fysiotherapeut (telefonisch of beeldbellen)
  • Online begeleiding en antwoorden op uw vragen tijdens het volgen van het oefenprogramma
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle oefenprogramma’s (ook bij andere klachten)
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug

Twijfelt u of dit uw klacht is? Bij onze online fysiotherapie krijgt u 14-dagen-omruilgarantie op de oefenprogramma’s. Onze online fysio stelt dan in overleg vast welke oefeningen het meest geschikt zijn voor u.

logo gezondheidsnet logo dokteronline logo zorgkaart nederland

Wanneer is online fysiotherapie een slimme keuze?

professionele online fysiotherapie hulp

Professionele hulp, óók als je niet aanvullend verzekerd bent

goedkoop

Goedkoper dan normale fysiopraktijk

thuis online therapie

Vanuit het comfort van je eigen huis

Online fysiotherapie voor Golfarm

Heeft u al een tijdje last van uw klachten? En wordt het niet beter als u rust neemt of pijnlijke bewegingen vermijdt? Dan is het verstandig om dagelijks een paar oefeningen te doen, zodat uw klachten blijvend verminderen.

Ons online oefenprogramma voor Golfarm is samengesteld door ervaren fysiotherapeuten. De aanpak is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd.

arm golfarm anatomie
oefeningen golfarm

Online oefenprogramma

U leert welke oefeningen de klachten verminderen, hoe u ze uitvoert en hoe vaak. Zo weet u 100% zeker dat u goed bezig bent.

 • Bekijk de instructievideo’s in onze app of via uw internet-browser.
 • Wekelijks nieuwe oefeningen om uw belastbaarheid te verbeteren.
 • Inzicht in uw voortgang en herstel met onze pijnscore-meting.
 • 1 jaar toegang tot alle video’s.

Begeleiding van fysiotherapeut

Kiest u voor 1 jaar onbeperkt online fysiotherapie? Stel dan uw vragen aan onze fysio. Koopt u alleen het oefenprogramma? Dan doorloopt u alles zelfstandig.

 • Oefen thuis 15 minuten per dag (geen sportartikelen nodig).
 • U ontvangt berichten ter herinnering aan de oefeningen.
 • Inzicht in uw voortgang en herstel met onze pijnscore-meting.
 • 1 jaar toegang tot alle oefenprogramma’s.
oefeningen via app

Pijnvrij-garantie

Volgt u keurig dit online programma met oefeningen? Dan bent u binnen 12 weken gegarandeerd pijnvrij. Zo niet? Dan krijgt u het aankoopbedrag terug!

tevreden patient

Al 14.547+ anderen zijn van hun klachten af geholpen

 • Het fijne van app is dat ik precies weet wat je per dag aan oefeningen moet doen om van mijn blessure af te komen. Ze worden ook regelmatig bijgesteld obv mijn pijnklachten. Ook de terugkoppeling op vragen en tips die gegeven worden vind ik fijn. Er wordt echt meegedacht door de fysio die me op de achtergrond helpt in de juiste mate aan mijn herstel te werken. Echt Top!

  Talitha

 • Na 6 jaar last is de pijn dankzij de oefeningen van Hierhebikpijn.nl grotendeels weg. Het programma is me goed bevallen. Ik heb veel baat gehad bij de oefeningen.

  Jan

 • Erg fijn online hulp bij het programma. De motiverende woorden hebben mij geholpen het programma vol te houden. Je krijgt persoonlijke aanpassingen op het programma, wat voor mij heel goed werkte.

  Monica

 • Wat is dit een fijne manier van online ondersteuning bij oefenen!!! Het programma is gericht op je klacht en je krijgt snelle reacties en hulp. Ik vind het een fijne manier van online ondersteuning bij het oefenen. Dat maakt het programma compleet.

  Marianne

 • Ik heb al twee programma's op deze manier gevolgd. De oefeningen hebben mij goed geholpen, ik doe ze nu nog met regelmaat. Bij het tweede programma krijg ik extra oefeningen ook gericht op mijn persoonlijke problemen. En veel uitleg over waarom bepaalde oefeningen belangrijk zijn.

  Willem

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de vragen die wij regelmatig krijgen over onbeperkt online fysiotherapie. En u krijgt er natuurlijk antwoorden bij. Wilt u iets anders weten? Neem dan contact op door te mailen naar @hierhebikpijn. Dan krijgt u snel antwoord op uw vraag.

Nee hoor, u kunt op elk moment starten! Bestelt u bijvoorbeeld op 12 maart 1 jaar onbeperkt online fysiotherapie? Dan hebt u tot en met 11 maart het jaar erop toegang tot het online oefenprogramma. Tijdens die periode beantwoordt onze online fysiotherapeut ook al uw vragen.

Koopt u onbeperkt online fysiotherapie bij ons? Dan krijgt u 1 jaar toegang tot de fysiotherapie-oefeningen die passen bij uw klachten. Loopt u binnen nu en een jaar een nieuwe blessure op? Dan krijgt u ook daarvoor een online oefenprogramma met ondersteuning van onze fysiotherapeut.

We hanteren hier een fair use policy. We gaan ervan uit dat u alleen voor uw eigen klachten contact opneemt met onze online fysiotherapeut. En u kunt aan maximaal 4 oefenprogramma's tegelijk deelnemen.

Log in op de online oefenomgeving via onze app of de oefenwebsite. Daar kunt u een bericht sturen naar onze online fysiotherapeut. Let op: dit is alleen beschikbaar als u kiest voor een pakket met 1 jaar onbeperkt online fysiotherapie.

U kunt 1 jaar lang chatten met onze online fysiotherapeut in de online oefenomgeving als u een pakket kiest met 1 jaar online fysiotherapie. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen via de app (meestal binnen 1 werkdag). Kiest u voor het meest uitgebreide pakket, dan heeft u ook nog recht op 8 consults van 20 minuten met onze fysio (telefonisch of beeldbellen).

Heeft u 1 jaar onbeperkte online fysiotherapie bij ons afgesloten? Stuur ons dan een berichtje via de app. Dan bepaalt onze online fysiotherapeut wat het beste oefenprogramma is voor uw klachten.

Volgt u het oefenprogramma van 12 weken en voert u de dagelijkse oefeningen uit? Dan garanderen we dat u na afloop van het programma pijnvrij bent. We meten voor en na afloop van het traject uw pijnscore, zodat de vooruitgang inzichtelijk is voor u. Bent u nog niet pijnvrij na 12 weken? Stuur ons een e-mail en dan en storten we uw geld terug.

De online fysiotherapie van HierHebIkPijn is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Onze ervaren fysiotherapeuten hebben al duizenden anderen van hun klachten afgeholpen. Daarom garanderen we dat ook uw klachten verminderen door de fysiotherapie-oefeningen. Zo niet? Stuur ons een e-mail en dan en storten we uw geld terug. Voorwaarde is wel dat u het oefenprogramma volledig volgt en de dagelijkse oefeningen uitvoert.

Het hele jaar houdt u toegang tot ons online oefenprogramma. Oók als u het oefenprogramma volledig hebt afgerond. Heeft u opnieuw last van dezelfde klachten en 1 jaar online fysiotherapie afgenomen? Log dan in, vraag de fysio om hulp en fris uw geheugen op welke oefeningen eerder goed hielpen. Of print de oefeningen alvast uit zodat u de oefeningen bij de hand hebt. U kunt dan sneller ingrijpen zodat de klachten niet (opnieuw) ontsporen.

Krijgt u later in het jaar andere lichamelijke klachten? Dan helpen we u daar ook mee als u hebt gekozen voor 1 jaar online fysiotherapie. Overleg via de chat met onze fysiotherapeut. U krijgt dan tips en toegang tot een nieuw oefenprogramma voor uw nieuwe klachten.

Eerlijk? Dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Dus hier komt het realistische antwoord op deze vraag.

Binnen een paar weken na het starten met de oefeningen kunt u bewegen met minder pijn. Dat lucht al enorm op. Daarna zorgen we ervoor dat u sterker wordt. Sommige deelnemers zijn na 3 weken klachtenvrij, anderen hebben wat langer nodig.

We meten de voortgang regelmatig, zodat u inzicht heeft in de voorwaartse stappen die u maakt. En na 12 weken bent u gegarandeerd pijnvrij, anders krijgt u het aankoopbedrag terug. Dat is onze pijnvrij-garantie.

Binnen een paar weken na het starten met de oefeningen kunt u bewegen met minder pijn. Dat lucht al enorm op. Daarna zorgen we ervoor dat u sterker wordt. Sommige deelnemers hebben na 3 weken al minder last van hun (chronische) klachten, anderen hebben wat langer nodig.

We meten de voortgang regelmatig, zodat u inzicht heeft in de voorwaartse stappen die u maakt. Wij garanderen u dat na 12 weken u zeker minder klachten heeft, anders krijgt u het aankoopbedrag terug. Dat is onze minder-klachten-garantie.

De fysiotherapie-oefeningen zijn afgestemd op specifieke klachten. Komen uw klachten er helemaal niet mee overeen of heeft u ernstige lichamelijke klachten? Dan adviseren we eerst contact op te nemen met uw huisarts of fysiotherapeut voordat u deelneemt aan een oefenprogramma. Als u twijfelt tussen verschillende aandoeningen dan kan onze fysio u na uw bestelling helpen de juiste keuze te maken. Wisselen van oefenprogramma kan altijd nog de eerste 14 dagen.

We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar voor onze oefenprogramma’s en onbeperkte online fysiotherapie.

U kunt alle oefeningen gewoon thuis uitvoeren en u heeft geen bijzondere sportmaterialen nodig. Dat is het mooie: u traint comfortabel vanuit huis. Dat scheelt een heleboel tijd en kosten.

Bij onbeperkt online fysiotherapie kunt 1 jaar lang al uw vragen stellen aan onze online fysiotherapeut. Dus voor, tijdens én na het doen van een oefenprogramma. Gewoon het hele jaar!

Na het online afrekenen krijgt u binnen 1 werkdag de inloggegevens onze online oefenomgeving. In onze app en via de oefensite heeft u toegang tot uw oefenprogramma(‘s) en onze online fysiotherapeut. Hier staan de instructievideo’s met oefeningen om van uw klachten af te komen. Ook kunt u daar alle vragen stellen aan onze online fysiotherapeut.

Heeft u erge lichamelijke klachten? Dan adviseren we eerst naar de huisarts of fysiotherapeut te gaan voordat u start met ons oefenprogramma. U weet dan zeker dat u de juiste oefeningen doet om uw klachten te verminderen.

We hebben een lijst met ervaren fysiotherapeuten voor u gemaakt: Zoek een fysio

Koopt u onbeperkt online fysiotherapie bij ons? Dan krijgt u 1 jaar toegang tot de fysiotherapie-oefeningen die passen bij uw klachten. Loopt u binnen nu en een jaar een nieuwe blessure op? Dan krijgt u ook daarvoor een online oefenprogramma.

We hanteren hier een fair use policy. We gaan ervan uit dat u alleen voor uw eigen klachten contact opneemt met onze online fysiotherapeut. En u kunt aan maximaal 4 oefenprogramma's tegelijk deelnemen.

Wat gaat u doen?

Hoe langer u blijft rondlopen met klachten, des te lastiger het wordt om er vanaf te komen. Kies daarom welke oplossing bij u past: volg online fysiotherapie of zoek een fysio bij u in de buurt.

Start vandaag met online fysiotherapie

Vind een fysio in de buurt

Bewezen effectief & comfortabel vanuit je eigen huis

fysiotherapeut

Kies uw pakket voor online fysiotherapie

Krijg 1 jaar hulp bij ál uw lichamelijke klanten, of volg alleen het online oefenprogramma voor Golfarm

 • Maatwerk Meest
  gekozen

  €99,90 €59,90 voor 1 jaar

  De beste keuze als u twijfelt over uw aandoening en/of online begeleiding wilt van onze gediplomeerde fysiotherapeut

  U krijgt

  • Hulp van onze fysio bij het bepalen van uw aandoening
  • Een oefenprogramma op maat, samengesteld door uw persoonlijke gediplomeerde fysiotherapeut
  • Online begeleiding en antwoorden op uw vragen tijdens het volgen van het oefenprogramma
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle oefenprogramma’s (ook bij andere klachten)
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug
 • 1 oefenprogramma

  €49,90 voor 12 weken

  Ideaal als u precies weet wat uw aandoening is en direct wilt starten met oefeningen vanuit huis

  U krijgt

  • 12-weken lang iedere dag oefeningen voor Golfarm
  • Vandaag nog zelfstandig aan de slag met het verminderen van uw klachten
  • Programma samengesteld door onze gediplomeerde fysiotherapeuten
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug
 • Maatwerk Plus

  €199,90 voor 1 jaar

  Het meest complete pakket inclusief 8 live consults en online begeleiding van onze gediplomeerde fysiotherapeut

  U krijgt

  • Hulp van onze fysio bij het bepalen van uw aandoening
  • Een oefenprogramma op maat, samengesteld door onze gediplomeerde fysiotherapeut
  • 8 live consults van 20 minuten met onze fysiotherapeut (telefonisch of beeldbellen)
  • Online begeleiding en antwoorden op uw vragen tijdens het volgen van het oefenprogramma
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle oefenprogramma’s (ook bij andere klachten)
  • Bewezen effectieve oefeningen die u thuis in uw eigen tijd volgt (gemiddeld 15 minuten per dag)
  • Pijn-vrij garantie: uw klachten verholpen of uw geld terug

Twijfelt u of dit uw klacht is? Bij onze online fysiotherapie krijgt u 14-dagen-omruilgarantie op de oefenprogramma’s. Onze online fysio stelt dan in overleg vast welke oefeningen het meest geschikt zijn voor u.

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF