Oefenprogramma Adductiegerelateerde liespijn
Oefeningen voor een liesblessure / letsel van de heupadductoren

Onze fysiotherapeuten hebben een programma ontwikkeld voor klachten aan de lies. Het oefenprogramma is specifiek samengesteld voor adductiegerelateerde liespijn. De oefeningen bouwen geleidelijk aan op in zwaarte met de bedoeling de klachten te laten afnemen.

oefenprogramma adductiegerelateerde liespijn liesklachten

Het oefenprogramma duurt 12 weken. Start vandaag nog met deze specifiek op liespijn gerichte oefeningen.

Inhoud oefenprogramma

 • Duidelijke videovoorbeelden
  Alle oefeningen zijn voorzien van duidelijke instructievideo's. Zo weet jij precies hoe je de oefeningen uit moet voeren. Bij elke oefening is aangegeven hoe vaak je deze moet doen en waar je op moet letten tijdens de uitvoering.
 • Opbouw in belasting
  De oefeningen starten relatief makkelijk en worden in de loop van het oefenprogramma steeds uitdagender.
 • Je voortgang bijhouden
  We vragen je af en toe een score door te geven voor je (pijn)klachten. Op die manier houden we bij of je klachten afnemen. Merk je geen vooruitgang? Overleg dan met de fysiotherapeut. Die past het oefenprogramma voor je aan of geeft je adviezen om alsnog van je klachten af te komen.
 • Online begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut
  Je gaat thuis zelf met het oefenprogramma voor jouw liesblessure aan de slag. Heb je een vraag? Of ben je er niet zeker van dat je een oefening goed uitvoert? Dan staat er een fysiotherapeut voor je klaar die je vragen online beantwoord en je weer snel op weg helpt.
 • Tijdsduur
  De oefeningen nemen ongeveer 30 minuten per dag in beslag. Er zijn ook rustdagen in het programma verwerkt. Op die dagen hoef je niet te oefenen of kun je eventueel de rekoefeningen doen.

Doel

Het oefenprogramma heeft als doel je klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Wanneer je klachten al voor het einde van het oefenprogramma zijn verdwenen, dan is het toch verstandig om de 12 weken vol te maken. Het programma is na afloop ook preventief te gebruiken en we adviseren dan ook de oefeningen te blijven doen. Door verder te blijven oefenen voorkom je toekomstige klachten.

Kosten

Om deel te nemen aan het oefenprogramma voor adductiegerelateerde liespijn betaal je eenmalig € 59,99 (incl. btw). Dit is inclusief de online begeleiding van onze fysiotherapeut.

Vergoedt de zorgverzekeraar de kosten?

De vergoeding voor het oefenprogramma voor liespijn is afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt afgesloten. Wanneer je niet zeker weet of het programma vergoed wordt, neem dan even contact op met je zorgverzekeraar. Je kunt de kosten ook indienen en de beoordeling aan je zorgverzekeraar overlaten.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen

Vul het formulier in om deel te nemen aan het oefenprogramma voor adductiegerelateerde liespijn.

Aanhef:

Naam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Straat en huisnr.:

Postcode en plaats:

Voorwaarden:


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen

Bekijk hier alle onderwerpen.

oefenprogramma adductiegerelateerde liespijn liesklachten
oefeningen adductiegerelateerde liespijn
oefening adductiegerelateerde liesklachten

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt ยป

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF