Aanmelden op Hierhebikpijn.nl De voordelen voor uw praktijk

Hierhebikpijn.nl is hét online platform voor mensen die hulp zoeken bij lichamelijke klachten. Met ruim 7 miljoen bezoekers per jaar is de website uitgegroeid tot de grootste fysiotherapiewebsite van Nederland.

Vijf redenen om uw praktijk aan te melden:

1
Fysiotherapie check

Fysiotherapie check

Ontvang nieuwe patiënten via de fysiotherapie check en plaats de check desgewenst als e-health tool op uw praktijkwebsite.

Lees verder

De uniek ontwikkelde fysiotherapie check helpt bij het maken van een eerste indicatie van de klachten. De patiënt doet de check online thuis en deelt de resultaten met uw praktijk. Zo heeft u al voordat de afspraak plaatsvindt uitgebreide informatie over de klachten van de patiënt.

 • Patiënt bereid zich zelfstandig voor op 1e afspraak
  De patiënt doorloopt zelfstandig de fysiotherapie check en beantwoord zo al een hoop vragen over de lichamelijke klachten. Hoe zijn de klachten begonnen? Waar doet het pijn? En bij welke bewegingen? En welke onderliggende gezondheidsfactoren spelen een rol? De beste voorbereiding voor een soepele intake.
 • Ontvang de uitslag
  U ontvangt de uitslag en een uitgebreide analyse van de klachten in het dossier van de patiënt. Zo bent u al voordat de eerste afspraak plaatsvindt op de hoogte van het klachtenbeeld van de patiënt.
 • Gegevens beschikbaar in het dossier van de patiënt
  Alle gegevens zijn direct inzichtelijk in het dossier van de patiënt. Bespaar tijd en geld met een soepelere intake waarbij de belangrijkste informatie al aanwezig is in het dossier van de patiënt.
 • E-health implementatie op praktijkwebsite
  Plaats de fysiotherapie check met een paar muisklikken op uw praktijkwebsite. Zo kunnen bezoekers de check ook op uw eigen website doorlopen. Dit leidt tot meer afspraken, beter voorbereidde patiënten en meer terugkerende patiënten.

Bekijk een voorbeeld

2
Patiëntenrapportage

Uitgebreide patiëntanalyses en rapportages

Ontvang een uitgebreide analyse van de klachten van iedere patiënt, al voordat u de patiënt heeft gezien.

Lees verder

U ontvangt van iedere patiënt uitgebreide informatie over de lichamelijke klachten. Inclusief een eerste indicatie met mogelijke aandoeningen.

 • Uitgebreide analyse & rapportage
  De patiëntenrapportage bevat informatie over de locatie van de klachten, het ontstaan, het beloop, stoornissen, beperkingen, determinanten van (on)gezondheid, resultaten van het bewegingsonderzoek/(zelf)tests, rode vlaggen en een uitslag met mogelijke aandoeningen.
 • Beter voorbereid
  De fysiotherapeut is beter voorbereid alvorens de eerste afspraak met de patiënt plaatsvindt. Gebruik onze bevindingen als ondersteuning voor de anamnese en het onderzoek.
 • Medische terminologie
  De rapportage is volledig opgesteld in medische terminologie zodat de informatie naadloos aansluit op de gegevens in het EPD.
 • Minder administratieve last
  De gegevens zijn eenvoudig als aanvulling in het dossier van de patiënt in te zien.

Bekijk een voorbeeld

3
Intramed logo

Koppeling met het EPD

Bekijk de uitgebreide patiëntgegevens rechtstreeks in het EPD, in het dossier van de patiënt.

Lees verder

Dankzij de nieuwe koppeling met Intramed zijn alle gegevens van de patiënt rechtstreeks in Intramed in te zien. Zo heeft u alle gegevens netjes bij elkaar in het EPD.

Maakt u gebruik van een ander EPD? Vraag de koppeling dan aan bij uw softwareleverancier, dan regelen we het samen met uw softwareleverancier.

Indien u al aangesloten bent bij Hierhebikpijn.nl dan vindt u een handleiding voor het instellen van de koppeling in het beheer van uw account

Enkele voorbeelden van de koppeling

In het dossier van de patiënt verschijnt een uitslag met mogelijke aandoeningen:

Intramed koppeling uitslag

Er is een volledig ingevulde vragenlijst beschikbaar met algemene en specifiekere vragen over de klachten en gezondheid van de patiënt:

Intramed koppeling vragenlijst

Ook zijn de resultaten in te zien van de zelftests en het bewegingsonderzoek dat de patiënt thuis zelfstandig achter de computer heeft gedaan:

Intramed koppeling test

Daarnaast is er een automatisch gegenereerde rapportage van het klachtenbeeld van de patiënt beschikbaar. De rapportage is volledig opgesteld in medische terminologie en dient als aanvulling op het dossier van de patiënt:

Intramed koppeling rapportage
4
Fysio encyclopedie

Informatie over aandoeningen voor patiënten

Plaats informatie over 100+ fysiotherapeutische aandoeningen op uw website. Zo wordt uw website een bron van informatie voor bezoekers en patiënten.

Lees verder

In slechts een paar klikken plaatst u uitgebreide patiënteninformatie op uw website.

 • Eigen huisstijl
  De content wordt op maat geleverd in de kleuren van uw website.
 • Eenvoudige installatie
  U plaatst de patiënteninformatie eenvoudig door een stukje code in uw webpagina te plakken.
 • Informatief
  Uw website wordt een bron van informatie voor patiënten. Zo kunnen patiënten zich altijd via uw website informeren over de meest recente informatie op het gebied van fysiotherapeutische klachten en aandoeningen. Totaal komt er informatie over 100+ aandoeningen op uw website te staan.
 • Rijk geïllustreerd
  De informatie over iedere aandoening wordt rijk geïllustreerd met duidelijke anatomische afbeeldingen.
 • Effectief
  Verwijs patiënten door naar de informatie op uw eigen website.

Bekijk een voorbeeld

5
Hierhebikpijn meer patiënten

Meer patiënten

Ontvang minstens 10-50 patiënten per jaar via de grootste fysiotherapiewebsite van Nederland.

Lees verder

Dankzij ons grote bereik van ruim 7 miljoen bezoekers per jaar vindt een groot deel van de patiënten een fysiotherapeut via Hierhebikpijn.nl. Met een vermelding op Hierhebikpijn.nl bent u verzekerd van een optimale online vindbaarheid en meer patiënten. We sturen minstens 10-50 patiënten per jaar door naar uw praktijk, en daar hoeft u niets voor te doen!

+
Hierhebikpijn logo

Gratis onboarding

We helpen u gratis op weg zodat u optimaal profiteert van alles wat we te bieden hebben.

Introductie

Bekijk hier ons introductiefilmpje:

Aanmelden

Meld uw praktijk nu met korting aan en profiteer direct van al onze diensten.

50% korting
€ 39,95 € 19,95 per maand
Privacy

Sluit

Sluit