Fysiotherapie in Wildervank

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Wildervank. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio in Wildervank te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Wildervank

Wildervank is een dorp in de provincie Groningen. Dit gemoedelijke plaatsje is onderdeel van het nabijgelegen Veendam en wordt omgeven door water van diverse kanalen en meertjes. Met alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik zitten de inwoners van Wildervank er goed bij. En met ook Assen en Groningen om de hoek zijn ook andere voorzieningen goed bereikbaar.

Sporten in Wildervank

Hoewel Wildervank een relatief kleine plaats is, heeft het wel degelijk eigen sportvoorzieningen. Wilt u gaan sporten bij een vereniging in de buurt? Meld u dan aan voor voetbal, tennis, atletiek of volleybal. Het water op? In de zeilplas kan heerlijk gevaren worden. Ook in het naastgelegen Veendam kunnen inwoners van Wildervank sportief aan de slag, bijvoorbeeld bij de manege, de honkbalclub, in de gymzaal of in de sportschool. Genoeg keuze voor activiteiten die bij u passen.

Professionele fysiotherapie in Wildervank

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen, zoals blessures, die ervoor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Zelf een geschikte sport kiezen kan dan lastig zijn! Geldt dat ook voor u, dan kunnen we een bezoek aan de fysiotherapeut zeker aanraden. De fysio kan uw klachten helpen verminderen en u begeleiden bij het sporten.

Lichamelijke ongemakken kunnen door het sporten zijn veroorzaakt, maar dat is lang niet altijd het geval. Ook een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen ervoor zorgen dat bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is. Als dagelijks bewegen en sporten niet gaat, bent u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen met de fysio kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Wildervank

Er zijn verschillende huisartsenpraktijken in Wildervank waar u terecht kunt voor medische zorg en advies. Heeft u specifieke zorg nodig, dan kunt u als inwoner van Wildervank ook terecht in het Ommelander Ziekenhuis in Groningen. Hier staan dagelijks tal van specialisten klaar om u te voorzien van alle nodige zorg.

Er zijn ook zorgvragen waarmee u terecht kunt bij een paramedisch specialist, zoals de fysiotherapeut, in Wildervank. Fysiotherapeuten in Wildervank kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten zoals pijn in de rug, oedeem of klachten veroorzaakt door hart- en vaatziekten. De meeste fysio’s in Wildervank behandelen dagelijks sporters vanwege blessures, maar ook mensen met langdurige problemen of chronische aandoeningen.

Ouderen uit Wildervank kunnen dichtbij hun voormalig huis terecht in een verpleeg- en verzorgingshuis in Veendam. Zo kunnen zij op een vertrouwde plek verblijven en zijn zij van alle gemakken en medische zorg voorzien.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Wildervank hebben ieder hun eigen specialismen, zoals longfysiotherapie (astma/COPD), fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en hart- en vaatfysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Wildervank kunt u ook altijd terecht voor:

  • Dry needling
  • Claudicatio intermittens
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Medical taping

Openingstijden Wildervank

De fysiotherapiepraktijken in Wildervank zijn op vier dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:15 tot 18:00.
Dinsdag:  van 08:15 tot 17:00.
Donderdag:  van 08:15 tot 18:00.
Vrijdag:  van 08:15 tot 17:00.

Meer weten over fysiotherapie in Wildervank

Wij geven u graag meer informatie over lichamelijke klachten en mogelijke manieren van behandeling door een fysiotherapeut. Bent u op zoek naar een fysio in de buurt, vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Wildervank.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Wildervank en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Wildervank zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:15 tot 18:00.
Dinsdag
Van 08:15 tot 17:00.
Donderdag
Van 08:15 tot 18:00.
Vrijdag
Van 08:15 tot 17:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF