Oefenprogramma Jumper's knee
Oefeningen voor een jumper's knee

Volg nu het oefenprogramma voor de jumper's knee dat speciaal is ontwikkeld door onze fysiotherapeuten. De oefeningen in dit programma worden in zwaarte opgebouwd en zijn bedoeld voor knieklachten als gevolg van een jumper's knee.

oefenprogramma jumpers knee knieklachten kniepees

Het oefenprogramma voor de jumper's knee heeft een duur van 12 weken, waarbij je professionele online begeleiding krijgt van onze fysiotherapeuten. Na de periode van 12 weken kun je de oefeningen zelf voortzetten. De oefeningen voor de jumper's knee kunnen op je eigen niveau uitgevoerd worden. Stel je vragen aan onze fysiotherapeut als je problemen ondervindt tijdens het oefenen of als je een vraag wil stellen over je knieklacht.

Inhoud oefenprogramma

  • Duidelijke videovoorbeelden.
  • De knie-oefeningen worden voorgedaan in duidelijke video's. Het aantal herhalingen en de duur worden voor iedere oefeningen toegelicht. Geef met een cijfer aan hoe de oefening is gegaan.
  • Online begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut.
  • De oefeningen beginnen licht en worden zwaarder in de loop van het oefenprogramma.
  • Hou je voortgang bij.
  • We vragen je een pijnscore door te geven voor je knieklachten. Zo kunnen jij en onze fysiotherapeut in de gaten houden of je klachten verminderen. Als de oefeningen nog niet het gewenste resultaat geven, dan kan onze fysiotherapeut het oefenprogramma voor je bijstellen of helpen om toch vooruitgang te boeken.
  • Het oefenprogramma voor de jumper's knee is zo ontwikkeld dat je er zelfstandig mee aan de slag kunt. Mocht je vragen hebben of twijfel over de uitvoering van bepaalde oefeningen, dan staat er online een fysiotherapeut voor je klaar die je verder helpt en al je vragen beantwoord.

Tijd en duur

De oefeningen voor de jumper's knee zijn zo samengesteld dat je elke dag ongeveer 10 tot 20 minuten bezig bent. Soms worden er hersteldagen ingepland waarop je geen oefeningen hoeft te doen. De totale duur van het oefenprogramma bedraagt 12 weken.

Doel

Het doel van dit programma is om de knieklachten als gevolg van een jumper's knee te verminderen. We raden je aan de oefeningen na het programma voort te blijven zetten. Je kunt dan zelf afwisselen en de oefeningen doen die voor jou het beste resultaat geven.

Kosten

De kosten voor deelname aan het oefenprogramma voor de jumper's knee bedragen eenmalig € 59,99 (incl. btw). Dit is inclusief de online begeleiding van onze fysiotherapeut.

Wordt het oefenprogramma vergoed door de zorgverzekeraar?

De vergoeding voor het oefenprogramma voor de jumper's knee is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. Wanneer je er niet zeker van bent of het programma vergoed wordt, dan kun je hierover contact opnemen met je zorgverzekeraar. Je kunt de kosten ook indienen en de beoordeling aan je zorgverzekeraar overlaten.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen

Vul het formulier in om deel te nemen aan het oefenprogramma voor de jumper's knee.

Aanhef:

Naam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Straat en huisnr.:

Postcode en plaats:

Voorwaarden:


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen

Bekijk hier alle onderwerpen.

oefenprogramma jumpers knee knieklachten kniepees
oefeningen jumpers knee overzicht
oefening jumpers knee

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt ยป

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF