Welkom

#1
Welkom op het fysiotherapie forum!

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure?
Dan kunt u uw vraag snel en eenvoudig stellen op dit forum. Fysiotherapeuten en lotgenoten doen hun best uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. We adviseren u uw klachten altijd ook even te laten controleren in een fysiotherapie praktijk. U vindt een fysiotherapie praktijk bij u in de buurt in het overzicht op de website.

Bent u fysiotherapeut?
Dan kunnen we uw hulp goed gebruiken met het beantwoorden van vragen op het forum! U vindt een overzicht van onbeantwoorde vragen op deze pagina. Het beantwoorden van vragen is een goede manier om uw kennis als fysiotherapeut te delen en daarmee de professionaliteit van uw praktijk te tonen!

Registreren
Registreren op dit forum is gratis maar niet verplicht. Ook zonder een account aan te maken kunt u vragen stellen of deze beantwoorden. Registratie heeft echter wel een hoop voordelen. Zo kunt u een e-mail ontvangen wanneer iemand reageert op uw berichten en kunt u een profiel aanmaken met informatie over uzelf. Daarnaast worden uw vragen en reacties in uw account gebundeld zodat uw waardevolle bijdragen aan het forum voor iedereen te zien zijn.

Fysiotherapie praktijken
Registratie op het forum is alleen bedoeld voor het gebruik van het forum. Indien u uw fysiotherapie praktijk aan wilt melden voor het overzicht op Hierhebikpijn.nl en gebruik wilt maken van de diensten die onze website levert voor uw praktijk, dan kunt u uw praktijk hier aanmelden.

Met vriendelijke groeten,
Hierhebikpijn.nl