BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Last van aanhechting lies

Hoi Rob,

het naar binnen drukken/bewegen van je been heet in medische termen 'adductie' en kan een provocerende beweging bij liesklachten zijn, meer over adductie-gerelateerde liespijn vind je hier: https://www.hierhebikpijn.nl/aandoening ... e-liespijn
Om te weten wat je er aan kunt doen, dien je eerst er achter te komen wat de ernst (bijvoorbeeld verrekking, lichte inscheuring etc.) van de liesklachten is, dit is ook grotendeels afhankelijk van de ontstaanswijze. Het is dan ook raadzaam om een fysiotherapeut te bezoeken voor de klachten, deze kan aan de hand van een lichamelijk onderzoek de precisie van de klachten (en ook de oorzaak van het knakken in de lies) in kaart brengen en daarop volgend een behandelplan aanmeten. Een fysiotherapeut bij jou in de buurt kun je, na het invullen van de postcode/woonplaats, vinden via deze link: https://www.hierhebikpijn.nl/praktijken Succes!

Groet

Last van aanhechting lies

Hallo,

Ik heb last gehad van mijn lies. Dit gaat nu al een heel stuk beter, alleen blijf ik het voelen bij mijn aanhechting van de lies. Als ik mijn been naar binnen druk voel ik het op die plek.

Wat kan ik hier tegen doen?

Ik kan ook mijn lies laten knakken. Wat houd dat precies in?

Gr,
Rob
cron