Pfps

#1
Ik heb nu al 2 jaar pfps en de dokter zegt dat ik er wel overheen groei. Ik heb een half jaar fysio gehad, maar dat is ook alweer klaar. Hij zei dat hij niks meer voor mij kon doen, omdat het alweer beter ging. Ik heb ups en downs met mijn knieën en ik zit nu erg in een down. Heeft iemand tips voor mij, of kan mij vertellen wat ik moet doen.

Groetjes

Re: Pfps

#2
Beste Pijn-knie,

Wat vervelend dat je al twee jaar klachten hebt. Het klopt dat je er meestal wel overheen groeit, maar dit hoeft niet. Helaas zijn er weinig dingen die je kan doen behalve trainen van de heup, bil en beenspieren. Dit is de enige bewezen behandeling. Eventueel kun je steunzolen nog proberen. Dus ook al is de fysio afgelopen, probeer zelf te trainen van de benen.

Ik begrijp je volkomen, de downs zijn erg pijnlijk en het voelt als of het nooit over gaat. Probeer toch te blijven sporten.

Succes!

Re: Pfps

#3
Heel erg bedankt! Ik hoop dat het toch een keer overgaat, want ik sta op met pijn en ik ga slapen met pijn. Ik word belemmerd in alles wat is dagelijks doe.

Zijn er ook speciale oefeningen voor of een gespecialiseerd team die er veel van af weet?

Groet, pijn-knie

Re: Pfps

#5
Hallo,
We zijn nu aan het uitzoeken of ik echt pfps heb. Dat doe ik samen met de dokter. Ik heb wel gehoord dat er in Nijmegen wel goede dokters zijn die mij kunnen helpen.

Erg bedankt voor je reactie.