Stekende pijn aan binnenkant voet

#1
Heb sinds inmiddels 4 jaar veel last van plekje op binnenkant voet. Het plekje is een bleek/wit rondje met een zwart puntje, is geen eelt en veranderd niet van vorm (komt niet steeds een laag op die je er daarna vanaf kunt halen) en geeft een scherpe stekende pijn van binnenuit de voet waardoor ik het heel pijnlijk is met lopen. De pijn is vooral bij lopen en heviger bij strakke harde schoenen dan bij een makkelijke schoen. Ben bij diverse specialisten geweest die beweren dat het (gezien het zwarte puntje in het midden) geen eksteroog/likdoorn is. Tevens werd verteld dat het vanzelf over zou gaan (wat dus helemaal niet het geval is) of dat een operatie/behandeling geen zin heeft omdat daarna de klachten niet zou verminderen. Ik ben 89 jaar oud en inmiddels bijna radeloos omdat niemand een diagnose kan stellen en ik inmiddels al 4 jaar moet dealen met de scherpe steken in mijn voet en daardoor slecht kan lopen. Wie kan mij helpen in welke richting ik moet denken bij de gemelde klachten? Uit de zelftest kwam met 35% naar voren het Taarsaal tunnel syndroom maar daar kan ik mij niet in vinden. Hartelijk dank alvast voor alle suggesties/adviezen bij welke specialist ik mij het beste kan melden met de klachten.

Re: Stekende pijn aan binnenkant voet

#2
Hoi Jo,

oei wat vervelend al zolang klachten. Ik begrijp dat je niet kan vinden in tarsaaltunnelsyndroom. Dat is het ook niet.

Deze site zal jou niet de informatie geven omtrent deze klacht helaas. Dit is het vakgebied van een podotherapeut, pedicure of specialist in het ziekenhuis.
Heb je al een keer steunzolen geprobeerd om deze plek te ontzien (dan weet je nog steeds niet wat het is, maar geeft misschien wel verlichting)

Helaas kan ik jou als fysiotherapeut niet verder helpen. Hopelijk herkent iemand zich in het verhaal, en kan je wel verder helpen

Succes
cron