Regels

#1
Dit forum heeft als doel mensen met lichamelijke klachten en blessures snel en laagdrempelig in contact te brengen met lotgenoten en fysiotherapeuten. Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van het forum, dient iedereen zich te houden aan de volgende regels:

Berichten plaatsen
- Stel je bericht netjes op, beschrijf duidelijk wat je bedoelt en controleer op spelfouten.
- Hou er rekening mee dat niet iedereen altijd direct snapt wat je wil vertellen. Ben daarom zo uitgebreid mogelijk in je woorden.
- Het is niet toegestaan reclame te maken voor jezelf, je werk, je bedrijf of dienst. De enige manier waarop je jezelf kunt promoten is door een account aan te maken en vragen goed en uitgebreid te beantwoorden. Bezoekers kunnen dan je profiel bekijken en je website bezoeken. Het is niet toegestaan je website te promoten in de berichten zelf; verwijs hiervoor altijd naar de informatie op je profielpagina. Fysiotherapie praktijken kunnen zich bovendien aanvullend uitgebreid promoten door zich aan te melden voor het praktijkoverzicht.
- Plaats geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten. Deze worden direct verwijdert en uw toegang tot het forum wordt geblokkeerd.
- Blijf altijd beleefd naar elkaar toe.

Vragen stellen
- Kijk altijd eerst even of je vraag niet eerder gesteld is. Je kunt het forum eenvoudig doorzoeken om dit te controleren.
- Plaats geen persoonlijke gegevens. Dit forum is publiekelijk toegankelijk en wordt dus ook door zoekmachines geïndexeerd. Voorkom dat je achteraf via internet gevonden wordt op je volledige naam, adres of andere persoonsgegevens.

Vragen beantwoorden
- Lees de vraag eerst goed voordat je een antwoord geeft.
- Geef duidelijk antwoord op de vraag of stel aanvullende vragen als er nog dingen onduidelijk zijn.
- Hou er rekening mee dat je op afstand nooit zomaar een diagnose kunt stellen. Hou daarom altijd een slag om de arm en wijs de vraagsteller hier ook op.
- Antwoord alleen als je daadwerkelijk ook iets bij kunt dragen aan de discussie.