BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: geen functies onderarm en hand na schouder uit de kom

Beste Henk,

wat vervelend om te horen dat je gevallen bent. Je kunt je voorstellen dat er bij een ontwrichte schouder nogal wat gebeurt met de schouder. Hierbij kunnen bepaalde spieren of zenuwstructuren overrekt worden, dit geneest over het algemeen vanzelf (binnen circa 3 maanden).
Meer informatie over klachten bij een schouder uit de kom lees je hier: https://www.hierhebikpijn.nl/aandoening ... derluxatie
Toch is het raadzaam dit goed in de gaten te houden en wanneer je het niet vertrouwd even contact op te nemen met je huisarts. Succes met je revalidatie!

Met vriendelijke groet

Re: geen functies onderarm en hand na schouder uit de kom

Henk schreef:
05 jul 2018, 11:32
NA een val van ladder was de schouder uit de kom. Terwijl ik lag te wachten op de ambulance verdween het gevoel uit mijn arm. Nadat mijn arm weer in de kom was gezet ,bleef het gevoel weg. Wie kan mij iets hierover vertellen hoe nu verder. Heb nu geen gevoel en functie meer, dus gewoon lam.

geen functies onderarm en hand na schouder uit de kom

NA een val van ladder was de schouder uit de kom. Terwijl ik lag te wachten op de ambulance verdween het gevoel uit mijn arm. Nadat mijn arm weer in de kom was gezet ,bleef het gevoel weg. Wie kan mij iets hierover vertellen hoe nu verder.