Duizelig, buikpijn (krampen steken),opgeblazen gevoel, rugpijn en soms rugpijn

#1
Vorige week donderdag werd ik plotseling enorm duizelig, verward en misselijk en leek het wel alsof ik erg dronken was, terwijl ik geen druppel alcohol op had. Het was alsof ik er niet helemaal bij was en alles als een waas langs me heen ging. Ik ben hier enorm van verschrokken. Ik vond het een erg angstige ervaring en dacht dat ik elk moment weg kon vallen......
We waren onderweg een dagje naar het water om verkoeling te zoeken (het was die dag 34 graden) en zijn ook doorgereden, omdat we dachten dat wat verkoeling wel zou helpen en dat was gelukkig ook zo. Ook is daar EHBO aanwezig, wat een geruster gevoel geeft.
Echter kreeg ik in de dagen daarna heel erge last van mijn buik. Een erg opgeblazen gevoel en buikpijn. Ik ben naar de huisarts geweest, omdat ik dacht dat het misschien een zwangerschap zou zijn, maar na een bloedtest bleek dat negatief. Eergisteren had ik erge steken in mijn onderbuik, maar over het algemeen bevind zich de druk/pijn in het midden van de bovenbuik. Ook heb ik af en toe rugpijn, maar niet in hele ernstige mate.
Soms lijkt het ademen wat moeilijker te gaan en ik heb een korte periode ook wat last gehad van pijn op de borst links.
Mijn ontlasting is ook erg wisselend, al heb ik geen diarree. Zou dit een darmparasiet kunnen zijn of moet ik het in een andere hoek zoeken? Als de pijn na het weekend aan blijft, ga ik sowieso opnieuw naar de dokter om te vragen wat nu. Soms heb ik ook bijna geen last, maar de opgeblazen buik is vooral erg oncomfortabel. En ik vond de ervaring met de duizeligheid e.d. erg beangstigend.

Re: Duizelig, buikpijn (krampen steken),opgeblazen gevoel, rugpijn en soms rugpijn

#3
In het gehele bericht herken ik mezelf op dit moment… het opgeblazen gevoel is weg maar de duizeligheid en de buikkrampen zijn er nog.. ik kan eigenlijk niks plannen omdat ik niks waard ben als ik een van deze klachten heb.
Heeft u toevallig al een verklaring/medicatie die aanslaat.. ik ben al bij de huisarts geweest maar die gaf niet veel informatie, behalve dan een echo te doen. Ik hoor graag van u.

Re: Duizelig, buikpijn (krampen steken),opgeblazen gevoel, rugpijn en soms rugpijn

#4
Ook ik herken me hier volledig in.. 2weken terug zouden de draaiduizeligheid en misselijkheid volgens de huisarts van een duizeligheidsziekte komen, door een binnenoor ontsteking die ik zou hebben door een uit gestraald kaakontsteking in augustus. Klonk logisch, maar nu heb ik ook al dagen een steeds dikker wordende buik, toenemende rugpijn en de messelijk en duizeligheid komt weer terug. Overige klachten in het eerste bericht hier herken ik me ook in. Ik weet zeker dat mijn darmen leeg zijn dus dat kan het niet zijn.. Ik maak me niet snel zorgen (eigenlijk altijd te laat..) maar ben er iets minder gerust op inmiddels. Ik ga na het weekend ook terug naar de huisarts Als het niet te erg toeneemt en ik het kan uitstellen tot die tijd, maar heeft een van jullie al antwoord?