pijn in onderrug/bekken

#1
hey,
eind augustus heb ik een ongeluk gehad. ik ben aangereden op mn fiets bij een auto. hierbij ben ik hard op het geasvalteerde weg gevallen op mn onderrug/bekken. in het ziekenhuis zeiden ze is gekneusd(ik woon in een afrikaans land) nu 1,5 maand later nog steeds met vlagen veel pijn helemaal na het fietsen. of lange stukke lopen of veel schoonmaak werk. lang zitten op een harde stoel maakt de pijn ook erger. kan dit bekkeninstabiliteit zijn of wat anders kan het zijn?

Re: pijn in onderrug/bekken

#2
Beste Suzanne,

Vervelend van het ongeval, het kan vanalles zijn na zo'n ongeval. Maar waar ik ook zeker aan zal denken is je stuitje. Deze kan gekneusd, gescheurd of gebroken zijn. Ik vermoed eerder dat je inderdaad een kneuzing van je bekken/ onderrug hebt of van je stuitje. Door een ongeval krijg je zelden bekkeninstabiliteit, dit is meer een banden problematiek. Dit wordt meestal veroorzaakt door overrekking of scheuring van de gewrichtsbanden en dat gebeurd niet met een val.

Kneuzing kan lang duren, probeer in beweging te blijven

Succes

Re: pijn in onderrug/bekken

#3
[b][/b]Ik ben 26 januari op het werk buiten uitgegleden en gevallen op men rug nu 6 februari nog pijn na veel inspanning. Foto niks te zien dokter denkt gekneusd.ben nog thuis tot en met 12 februari ik poets als beroep nu ben ik aan t denken nog thuis blijven of...