Re: Neurologische klachten ineens

#21
Ik ben blij dat ik op dit site terecht ben gekomen!
Ik heb ook in juli 2021 Moderna vaccijn gehad en de klachten zijn 4 uur later begonnen..
Boven benen, onder benen en onder voeten vanaf de hielen gevoelloos, en het leek alsof mijn elke been 100 kg woog. Daarnaast constant tintelingen in mijn onderbenen.
Twee weken later naar de HA en heb verteld over de klachten, ze geloofde niet dat het door vaccijn kwam.
Aangezien dat ik aanleg voor trombose heb, is een echografie gemaakt. Tijdens het echografie is gebleken dat de bloeduitstotingen waren in beide onder benen, maar mij is niet verteld.. Verder wilde mijn toenmalige HA geen enkel onderzoek meer doen. Zo was een jaar lang.
Daarna was ik naar een andere HA overgestapt en verteld over de klachten.
Eerst was ik naar de Vatschirurg doorverwezen om de bloedcirculatie te onderzoeken. En in de verwijzing van de huidige HA kon zien dat ik gelijk na het vacciijn bloeduitstortingen had gehad..
Daarna naar de Reumatologg die weet niet wat die ermee moet, daarna Internist, bloed onderzoek is goed, en nu naar de neuroloog.
En vadag naar de Ostheopaat hij denk dat het daardoor zou kunnen komen, want hij zegt dat er zoveel mensen zijn met onverklaarde klachten die niemand kan uitleggen waardoor komt het.
Dus al op al niemand weet waardoor komen deze klachten en wat er kan aan gedaan worden....

Re: Neurologische klachten ineens

#22
Wat er aan gedaan kan worden is onbekend, en niemand zal zich aan een oplossing wagen vanuit de normale medische wereld omdat het niet wetenschappelijk is vastgesteld. Dus zelf alles doen om een oplossing te vinden en dan in de hoek van auto-immuun ziekten. Het neurologisch systeem wordt aangevallen omdat er een vreemde stof is geconstateerd. Homeopathie kan helpen. Zelf nog niet gedaan. Het gaat n.l heel langzaam iets beter. Wel Detox thee aan het drinken, detox voetpleisters en acupunctuur. Dat laatste helpt niet maar geeft wel ondersteuning. Omdat zenuwen heel langzaam herstellen - als ze herstellen - is het iets van de lange adem. Alle bezoeken aan de reguliere specialisten is in feite zinloos, maar je moet wat. Het enig is dat als er veel mensen met dit soort klachten komen er ergens een wetenschapper zich gaat afvragen of er niet meer aan de hand is.

Re: Neurologische klachten ineens

#23
Schrik me kapot
Zat net tv te kijken op ned 1
Én zodoende gaan googelen.
Moet naar de neuroloog met dof gevoel in voeten en af en toe ook in mijn benen .
Éérste klachten na eerste corona vaccinatie.
Máár werd niet serieus genomen.
Kon mij niet méér concentreren, slaap slecht , transpireren om niks en dat is echt geen overgang is al lang over.
Én poosje terug hartritmestoornissen gehad en heb daar nou medicijnen voor.
Bloed is goed geeft alleen steefs lichte ontstekingswaatden aan ook zo apart.
Baan noodgedwongen gestopt, omdat ik het niet méér trok.
Zie hier heel erg veel overeenkomsten.
Ga de booster ook niet halen,
Máár wel hebben wij pas de pneumokokken en griepspuit gehaald.

Re: Neurologische klachten ineens

#24
Ik heb alle Corona vaccinaties gehaald, alleen de laatste uitnodiging, dus die van dit jaar heb ik weggegooid. Tijdens de laatste 2,5 jaar zijn er klachten ontwikkeld met pijn in mijn benen en gewrichten. Die begonnen zo:

Op een middag kreeg ik een vreselijke brandende pijnscheut aan de binnenkant/ achterkant van mijn rechter bovenbeen/aanhechting bil. Daarna een dood gevoel in de huid van mijn bovenbeen aan de achterkant, en het gevoel van knappende pijnlijke elastiekjes in mijn been. Alsof ik de zenuwen in mijn been voelde bewegen en knappen. Mijn huisarts heeft mij doorverwezen naar de neuroloog. Daar heb ik een MRI gekregen omdat gedacht werd aan een hernia. Maar er bleek geen zenuw klem te zitten. Daarna nog een MRI van mijn bekkenbodem. Ook daarop was niets te zien. Ook nog een onderzoek gekregen waarbij de zenuwen worden gemeten. Ook dat leverde niets op. De “knappende elastiekjes” waren in de tussentijd verdwenen, maar het dove gevoel bleef en pijn bleef. Een tijdje daarna kreeg ik pijn in mijn hiel. Zo erg dat ik haast niet meer kon lopen. Het zit volgens de podotherapeut bij twee van de drie aanhechtingen van de achillespees. Ik heb nu steunzolen en heel langzaam gaat dat nu iets beter. Steeds vaker heb ik vreselijke kramp aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Kramp in je kuit is erg, maar kramp in de binnenkant van je bovenbeen vanuit je lies is vreselijk en haast ondragelijk op dat moment.
Ik ben ook steeds moeilijker gaan lopen en moet mijzelf in huis de trap opslepen omdat mijn gewrichten pijn doen.

Ik dacht onlangs om maar weer yoga te gaan doen omdat ik dit voor de coronaperiode ook deed. Helaas moest ik vorige week de conclusie trekken dat ik niet meer in de houdingen kan komen van de stramheid. Natuurlijk moet je dat weer oefenen, maar deze stramheid ging gepaard met pijn in gewrichten en knieën dat ik heb besloten dat niet meer te doen. Ik ben 63 jaar, maar voel me qua bewegen een stuk ouder geworden

Ik heb de link nooit gelegd terwijl ik al die prikken nam ( 5 stuks volgens mij) , maar de laatste tijd denk ik toch echt dat het door de vaccinaties komt. Ik ken mensen in mijn omgeving die het niet hebben genomen en zelfs mee hebben gedaan aan de demonstraties. Ik heb ze altijd voor gek verklaard, maar ik ben bang dat ik juist de gek ben geweest door zomaar aan te nemen dat die prikken goed voor mij waren.

Ik lees hier op het forum over extra vitaminen enzo. Ik ga dat ook proberen.

Re: Neurologische klachten ineens

#25
Wat een herkenbare verhalen. Ik kan een vergelijkbaar lang verhaal ophouden, maar laat ik eerst niet beginnen. Maart 2030 vermoedelijk Corona gehad, veel, uiteindelijk chronische, klachten ontwikkelt die ik goed genoeg onder controle kreeg en er goed mee vooruit kon.
Vervolgens de booster Moderna 28-12-2021 en binnen een week alle chronische klachten in alle hevigheid terug, maar ook nieuwe klachten, vooral Cognitief. De afgelopen 1,5 jaar vervolgens nog eens 4x Corona gehad (ondanks vaccinaties) en alle keren klachten heviger en nieuwe. Vooral uiteindelijk op spieren, gewrichten, zenuwen, alles opvlammend pijnlijk, waarbij ik mij steeds erg(er) ongemakkelijk voel. Heb inmiddels ook een mogelijke nekhernia!
Ondertussen geen werk en de WIA uitkering aangevraagd.
Ben sinds deze maand bij de Neuroloog en de Internist. Bij de Neuroloog heb ik de diagnose FNS, Functioneel Neurologische Stoornis, ook Conversiestoornis genoemd. Dit kan volgens de Neuroloog veel van de onverklaarbare lichamelijke klachten veroorzaken, verklaren! De trigger kán een herhaaldelijke virusinfectie zijn waardoor je hersenen op den duur een verkeerde vertaalslag /conversie gaan maken. De pijn is er echt, maar verkeerd 'vertaald'. Ik weet het nog maar net en is lastig te vatten, maar er schuilt een zekere logica achter. Het kan ook náást Post-Civid bestaan.
De internist zoekt het eea nog uit rond een verstoorde immuunreactie en een hormonale disbalans. Onderzoek loopt ..

Re: Neurologische klachten ineens

#26
Ik zie dat er meerdere mensen zijn met dezelfde klachten als ik.
Na corona vaccinatie .
De laatste van november heb ik dus niet genomen
WEL de griepprik en pneumokokken.
Vandaag afspraak bij neuroloog.
Mijn verhaal staat hier ook.
Ben erg benieuwd
Vanmorgen weer 36.9 temp
Zwetend wakker, zere onderrug , zere zware onderbenen,
Linkerarm de kom pijnlijk.
Bloeddruk redelijk hartslag ad hoge kant
Ben 60+
Slaap slecht en ben inmiddels bij psycholoog.