Re: CAM Impingment

#72
Goedemiddag,

Ik had al eerder een reactie geplaatst gelukkig is dat allemaal goed gegaan. De 16-11 ben ik geopereerd en gister 2-11 heb ik zo iets dom gedaan. Ik had kramp in mn slaap en heb toen mijn been naar mijn borst getrokken (zwaar over de 90 graden heen) dit deed pijn dus liet weer los maar kramp ging niet weg dus ik pak mn been weer en loop er weer tegen aan te trekken zodat de kramp weg ging . Naar dit een paar x gedaan te hebben werd ik ‘wakker’ en kwam het besef dat ik dit helemaal niet mag doen. Ik ervaar nu dus ook super veel pijn en herkenbare pijn. Kan iemand mij aub geruststellen? Ik kan niet stoppen met huilen omdat ik bang ben dat ik het verpest heb. Ik bel morgen ook gelijk met t ziekenhuis maar hopelijk kunnen jullie mij nu iets geruststellen

Re: CAM Impingment

#74
Hallo ik heb mijn Labrum dus gescheurd/versleten.ben in maart 2021 geopereerd in st Maarten en konden ze niets doen.mijn r heup knakt dus ook bij lopen zitten en opstaan enz.mijn pijn begint als ik zit op een stoel of in de auto rijd t gas geven geeft al pijn binnen 3 minuten rijden,daarna de hele dag last zitten geeft meer pijn dus hele dag maar heen en weer lopen .dus daar raak je oververmoeid van en ga je nog slechter slapen .ben nog wel 5 x naar de kliniek geweest maar blijkbaar kunnen ze mij niet helpen .ben nu afgekeurd en mensen zien je wel iets doen maar snappen niet dat je niet kunt werken.ben al jaren aan de tramadol en moet steeds zwaarder doseren,of stiekem oxycodon erbij nemen.t duurt nu bijna 8 jaar en weet niet waarom ik geen nw heup kan krijgen terwijl ik 30 jaar op de knieien heb gewerkt als installateur. ben nu 53 en loop nog bij artsen voor meer onderzoek ,spuiten en pijnbestrijding. hopeloos vind ik t hoe ze mij behandelen

Re: CAM Impingment

#75
Hoi , bijna 4 maand geleden heb ik een heuparthiscopie laten doen . Het volgende hebben ze gedaan . Rim triming ,labrum reinsertie linkse heup .
Maar de pijn van voor de operatie is zelfs verergert . Pijn bij het zitten op hard vlak, pijn in lies en achter aan de bil . Kan mijn been niet opheffen . Moeite met autorijden . Kan geen lange wandeling maken nog lang staan . En ook doorslapen door de pijn kan ik niet .
Terug geweest naar de arts en deze heeft mij nu behandelt met een infiltratie van corticosteroïden.
Wat is er aan de hand en steven ik af op een kunstheup?

Re: CAM Impingment

#76
Hoi Karin,

Wat ontzettend vervelend. Dit moet zeker niet zo zijn na deze operatie. Heeft jou arts hiervoor een verklaring? Heb jij revalidatie gehad na de operatie bij een fysiotherapeut? Heeft hij/ zij een verklaring hiervoor.

Vermoedelijk zit het in een compensatie mechanisme van spieren rondom je bekken en heup. (als de arts tenminste alle medische dingen heeft uitgesloten)

Maar je mag echt vragen stellen aan je behandelend fysiotherapeut en arts hoe dit komt en waar het vandaan komt.

Succes