Re: Neurologische klachten ineens

#21
Ik ben blij dat ik op dit site terecht ben gekomen!
Ik heb ook in juli 2021 Moderna vaccijn gehad en de klachten zijn 4 uur later begonnen..
Boven benen, onder benen en onder voeten vanaf de hielen gevoelloos, en het leek alsof mijn elke been 100 kg woog. Daarnaast constant tintelingen in mijn onderbenen.
Twee weken later naar de HA en heb verteld over de klachten, ze geloofde niet dat het door vaccijn kwam.
Aangezien dat ik aanleg voor trombose heb, is een echografie gemaakt. Tijdens het echografie is gebleken dat de bloeduitstotingen waren in beide onder benen, maar mij is niet verteld.. Verder wilde mijn toenmalige HA geen enkel onderzoek meer doen. Zo was een jaar lang.
Daarna was ik naar een andere HA overgestapt en verteld over de klachten.
Eerst was ik naar de Vatschirurg doorverwezen om de bloedcirculatie te onderzoeken. En in de verwijzing van de huidige HA kon zien dat ik gelijk na het vacciijn bloeduitstortingen had gehad..
Daarna naar de Reumatologg die weet niet wat die ermee moet, daarna Internist, bloed onderzoek is goed, en nu naar de neuroloog.
En vadag naar de Ostheopaat hij denk dat het daardoor zou kunnen komen, want hij zegt dat er zoveel mensen zijn met onverklaarde klachten die niemand kan uitleggen waardoor komt het.
Dus al op al niemand weet waardoor komen deze klachten en wat er kan aan gedaan worden....

Re: Neurologische klachten ineens

#22
Wat er aan gedaan kan worden is onbekend, en niemand zal zich aan een oplossing wagen vanuit de normale medische wereld omdat het niet wetenschappelijk is vastgesteld. Dus zelf alles doen om een oplossing te vinden en dan in de hoek van auto-immuun ziekten. Het neurologisch systeem wordt aangevallen omdat er een vreemde stof is geconstateerd. Homeopathie kan helpen. Zelf nog niet gedaan. Het gaat n.l heel langzaam iets beter. Wel Detox thee aan het drinken, detox voetpleisters en acupunctuur. Dat laatste helpt niet maar geeft wel ondersteuning. Omdat zenuwen heel langzaam herstellen - als ze herstellen - is het iets van de lange adem. Alle bezoeken aan de reguliere specialisten is in feite zinloos, maar je moet wat. Het enig is dat als er veel mensen met dit soort klachten komen er ergens een wetenschapper zich gaat afvragen of er niet meer aan de hand is.