Re: Extreme pijn na cortisone injectie schouder inmiddels 2,5 maanden later

#11
Hallo,

Ik heb iets heel vergelijkbaars. 4 weken geleden een cortisone injectie gezet in mijn heup. Sindsdien enorm veel zenuwpijn, en kan absoluut niet zitten. Nieuwe MRI gedaan, en bleek dat mijn zenuw ‘huid’ inderdaad gezwollen is terwijl dit niet zo was voor de behandeling. Arts snapt niet hoe dit kan, heeft het nog nooit gezien en weet ook niet wat te doen..

Re: Extreme pijn na cortisone injectie schouder inmiddels 2,5 maanden later

#12
Ik heb een jaar geleden cortisone injectie gekregen vd huisarts in mn heup. De injectie deed vreselijk veel pijn. Ik heb in t verleden ook zulke injecties in mn schouder gehad onder echogelijde maar daar voelde ik amper wat van. De injectie in mn heup was zonder echo.
Helaas slijmbeursontsteking niet over dus toen via de fysio ergens anders injectie genomen onder echogelijde. Slijmbeursontsteking weg. Maar de pijn vd eerste injectie doet nog steeds vreselijke pijn.. in mn heup..bil en onderrug. Behandeling vd fysio verergert de pijn. Ook zit er na 11 maanden nog steeds de blauwe plek waar de injectie is gezet. Ik kan amper slapen vd pijn.. zitten doet pijn en langer dan 5 minuten staan gaat ook niet meer.
Wat nu? Alle hulp is welkom.
Heb personal training en doe veel stabiliteit en stretch oefeningen op advies vd fysio.

Re: Extreme pijn na cortisone injectie schouder inmiddels 2,5 maanden later

#13
Goedemorgen,

Ik ben onder behandeling bij Dokter Mulder in Dordrecht. Wat mij betreft, is Dokter Mulder een van de weinige in Nederland die weet hoe er een injectie moet worden gegeven. Niet alleen met cortisone. Hij is top. Zonder operatie geen pijn meer aan m’n vingers, rug en knie. www.doktermulder.nl
Er staat uitgebreide info op de site.

Heel veel sterkte en gezondheid toegewenst voor iedereen.

Elize