pijn in knie postero-lateraal (rond fibulakop)

#1
hallo,

ik heb pijn in de linker knieholte, aan de zijkant, sinds 2018 opgetreden tijdens het spelen van voetbal, maar zonder toedoen van de tegenstander of ongeluk.
Ik heb alle vele specialisten bezocht. Mogelijk is tendinopathie bij aanhechting op fibulakopje of peronues zenuw beknelling, maar dit is nooit bevestigd. Sinds een jaar ben ik zeer beperkt in bewegen. Als ik de pijn niet had zou ik een rondje kunnen hardlopen..maar dat gaat dus niet.
Obv literatuur denk ik aan zenuwpijn (n peroneus) tgv van een breuk van de fibula (2003), een zogenaamde maison neuve fractuur. Ik probeerde bij zaalvoetbal een bal te blokkeren maar sprong erop en ben ik geknielde posite met de voet onder mijn billen en de enkel in inversie hard op de vloer geland.
Opvallend is dat ik bij 90 graden flexie de fibula anterolateraal kan bewegen (anterior instability). Ik heb een een artikel gevonden van LaPrade waarin een reconstructie wordt voorgesteld. Fysio/MSK behandelingen hebben totnu geen effect gehad. Wat wel een beetje helpt is de fibulakop naar achteren te tapen. Toch denk ik dat een operatie nodig is omdat het chronisch is. Kan iemand mij zeggen waar deze LaPrade techniek in NL/BE wordt uitgevoerd, en of dat er nog andere opties zijn??
cron