Re: Fat-pad atrofie/syndroom

#51
Rebecca schreef:
27 sep 2021, 21:16
Hallo Robbert,
Ik loop nu een aantal maanden op de Kybun schoen en ik merk nog steeds licht vooruit gang. Het gaat heel geleidelijk en bij mij vaak na een korte periode met rust kan ik ineens weer iets meer.
Ik heb gehoord van iemand dat het een jaar duurde, voordat het optimale resultaat bereikt was.
Succes! Rebecca
Goed om te horen dat het iets van verlichting biedt. Mijn eerste ervaringen zijn ook voorzichtig positief, de druk wordt toch anders onder de voet verdeeld dan bij inlegzooltjes. Werkt het sporten bij jou ook nog steeds bevorderlijk?

Vorige week sprak ik nog een fysiotherapeut en een huisarts, vroeg hen of ze misschien iemand wisten die hier verstand van had, maar wederom niks. Blijf het gek vinden.

Als ik handig was met computers had ik gekeken of het mogelijk was een speciale website o.i.d. op te zetten, met informatie maar vooral contactmogelijkheden

Re: Fat-pad atrofie/syndroom

#52
Hallo Robbert,
Er is een Facebookpagina. De link kun je een paar berichtjes terug vinden. Als er genoeg belangstelling voor is wil ik kijken of we een lotgenotencontact groep een starten.
Een website bouwen hoort dan ook tot de mogelijkheden.
Kun je de link vinden?
Groetjes Rebecca

Re: Fat-pad atrofie/syndroom

#55
Hallo allemaal,
Ik stel mij even snel voor. Ik ben Jordi 24 jaar oud en heb nu 6 maanden last van mijn fatpads. Bij mij zakt de voet door en blijft er dan 4.2mm vet over. Helaas in beide voeten het zelfde probleem, hierdoor zit ik helaas ook in de ziektewet. Bij mij is het begonnen op dag 3 van mijn corona besmetting. Ik weet niet of andere mensen ook een link hebben met corona. Ik heb deze week een digitaal consult met een dokter uit Amerika die fatgrafting beoefend. Ik ben in contact met een man uit Hoofddorp die de behandeling 3 jaar geleden ondergaan heeft en er geen last meer van heeft. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en mijn weg naar een normaal leven. Ik heb het er mentaal wel erg zwaar mee omdat ik bijna de hele dag zit. Heb mij ook aangemeld voor de fb groep en zal daar jullie ook op de hoogte houden van mijn ervaringen .