Blaren en gevoelloos

#1
Hoi,

Ik heb last van grote blaren aan de binnen kant van mijn grote tenen het komt van mijn teenslippers maar nu heb ik dit niet gevoeld en ik voel nog steeds niks aan mijn tenen een heel dof gevoel en tintelingen maar de pijn van de blaren voel ik niet heb ze gisteren pas ontdekt toewel de blaren eruit zien alsof ik veel ste lang heb door gelopen.

Nu heb ik in mijn linker arm/elleboog een zenuw flink knel zitten waardoor ik mijn arm niet omhoog kan doen en veel pijn heb en ook tintelingen en dof gevoel alsof ik constant mijn Telefoon botje stoot zo geen gevoel erin voelt het ik weet niet of dit er iets mee te maken kan hebben afgelopen dagen ook flink pijn gehad in rug staat dit in verbinding met elkaar ??

Zou er in mijn voeten ook zenuwen knel kunnen zitten dat ik niks voel ?? Ga maandag de huisarts bellen ben bekend met fibromyalgie maar dit heb dit nog nooit mee gemaakt dat er geen gevoel zit in mijn tenen

Hebben jullie dit ooit gehad

Mvg

Re: Blaren en gevoelloos

#2
Hoi Noortje,

wat vervelend om te horen. Een paar aanvullende vraagjes; ervaar je de blaren en de gevoelloosheid aan beide voeten? De combinatie van rugpijn en uitstraling naar je benen is zeker een mogelijkheid, maar in dat geval stralen de klachten meestal uit in een been (niet beide). Ook kan het inderdaad zijn dat er in je voet een zenuwtje knel zit waardoor de voet tintelt of gevoelloos is, maar ook dat gebeurt zelden aan twee kanten tegelijk. Een ander vraag; heb je wel vaker periodes van gevoelloosheid/tintelingen in je armen of benen, die vervolgens weer wegtrekken?
Het is sowieso goed dat je even contact opneemt met de huisarts, laat ons vooral even weten hoe het gaat. Succes.

Mvg

Re: Blaren en gevoelloos

#3
Hoi,

Ik voel niks in beide grote tenen er zijn nu nog meer blaren bij gekomen
Het straalt niet uit. in mijn benen heb ik nog gevoel
Ik heb het in mijn armen en benen ooit gehad dat er geen gevoel in zit+tintelingen maar nog nooit in mijn tenen
Ik ben bij de huisarts geweest en krijg een EMG onderzoek aan armen en benen maar
Dit is pas 14 juli dus het is nog even wachten

Mvg
cron