pijn in pols/arm

#1
Beste,
Ik heb ongeveer zoon 3 maanden last van mijn pols/ arm. Ik heb toen een intensieve wedstrijd gespeelde gehad. Ik heb die avond de pijn pas ontdekt. Ik was mijn bed aan het opdekken toen ik er achter kwam dat dat pijn deed. Mijn ouders dacht eerst dat dat over belast was, ik had naar mate de tijd meer en meer last van. We zijn toen naar de dokter geweest en moest platen en bloeien laten trekken en daar was alleen uit gebleken dat mijn polsen wat gezwollen waren. De dokter zij dat ik veel moest rusten en dat had ik ook gedaan. Maar de pijn komt telkens terug. Wat zou ik dan misschien kunnen hebben?
mvg
C.

Re: pijn in pols/arm

#2
Beste C,

Wat vervelend van de pijn in jou pols. Welke sport speel jij?
Wat bedoel je precies met platen en bloeien laten trekken?

Kun je vertellen wanneer je last hebt van je pols/ arm en waar de pijn dan precies zit? Het kan zeker een overbelasting zijn, dan is rust houden goed. Maar vaak helpen oefeningen ook om het beter te maken. Misschien is een brace een goede optie voor jou, als je rust moet houden. Een brace geeft veel meer rust aan een pols.

Re: pijn in pols/arm

#3
Beste,
Ik doe zwemmen en waterpolo. Ik heb op 6 februari last er van gekregen gehad. Ik heb foto's moeten laten trekken van mijn polsen, daar was niks op te zien. Ik had toen nog last en toen hebben we bloed laten trekken en daar was ook niks uitgekomen. Ik heb vooral last wanneer ik iets intensief doe met mijn handen/ pols de pijn heb ik vooral aan de aanzet van mijn pols/ arm. Ik heb toen het advies gekregen dat ik mijn polsen moest laten rusten.

mvg
C.