Wat is er met mijn knie

#1
Ik heb gister met skiën mijn linkerknie verdraait. Hij deed vlak na de draaiing veel maar de pijn zakte vrij snel af. Toen ik naar beneden skiede voelde het alsof mijn onderbeen raar bewoog ten opzichte van mijn bovenbeen, alsof hij los zat of zoiets. Ik kon en kan nog best normaal lopen, alleen bij helemaal strekken en helemaal buigen doet het pijn. Bij sommige bewegingen met name draaiingen doet het ook pijn, en toen ik de trap afliep viel ik van de laatste tree omdat ik door mijn knie heen zakte. Het ding is alleen dat de knie geen kleur heeft en ook niet dik is (geweest).

Re: Wat is er met mijn knie

#2
Beste Jasmijn,

Wat vervelend van jou knie.
Naar jou verhaal denk ik meteen aan een probleem met jou meniscus. Dit kan ontstaan door een draaiing en bij strekken en buigen doet dit zeer. Alleen als hij echt beschadigd is, moet er eigenlijk wel vocht in je knie zitten. Maar verder komt jou hele verhaal hiermee overeen.
Het kan ook een kneuzing/ verrekking zijn.
Probeer rustig te blijven bewegen en niet door de pijn heen te bewegen. Ik zal je wel adviseren even naar een fysiotherapeut te gaan als de klachten niet verminderd zijn als je weer in Nederland bent.

Hopelijk heb je nog een fijne skivakantie