Re: Tfcc

#11
Hallo allemaal. Ik ben acht weken geleden aan mn tfcc geopereerd. Ik ben nu 1 week uit het gips en mijn pols is erg dik, voeld warm aan, en doet heel erg pijn. Op dit moment ben ik op vakantie in egypte, weet iemand wat ik het beste mee kan doen?

Re: Tfcc

#13
Hallo ben ik weer, ik ben na een second opinion in reineart kliniek geopereerd en is de meniscus verwijderd, ik kreeg 1 week gips verband en daarna zo'n kous dubbel om mijn onderarm wat alleen maar pijn deed. Na een week belde ik op omdat ik heel veel pijn had plus flink de pols en hand dik advies was haal 1 laag kous eraf dan zit t te strak. Deze week begonnen aan handtherapie en deze was stom verbaasd wederom over het afhandelen ik had volgens haar zeker 6 weken gips moeten hebben omdat mijn operatie behoorlijk was geweest en dan zei de orthopeed het is maar een kleine ingreep, ik heb het blijkbaar niet getroffen met de artsen en ik heb nu na 3 weken nog steeds heel veel pijn. Is dat normaal? Ohja en mijn vingers pink, ring en middenvinger doen pijn en slapen en tintelen erg daarbij mijn pink trekt naar de ringvinger toe.
Groetjes sil

Re: Tfcc

#14
Hoi,

Ik weet niet of je nog wat aan mijn berichtje hebt, ik heb 2 tfcc operatie’s ondergaan. De laatste was vorig jaar, en ze zetten je tegenwoordig niet meer in het gips. Ik zat 3 dagen in een drukverband en toen kreeg ik een spalk tot halverwege bovenarm voor 4 weken. En daarna nog paar weken een onderarm spalk. Dus wat je fysio zegt 6 weken gips klopt niet echt vind ik want daar word je pols echt niet beter van maar juist heel stijf! Met spalk kun je hem juist af en toe bewegen wat goed is. Mijn beide tfcc operaties waren ook heel zwaar, met name de laatste.
Het tintelen herken ik, en is volkomen normaal dat gaat echt vanzelf over. Ook als je een doof gevoel heb aan de pinkkant gaat het over maar dat duurt heel lang. Verder is de revalidatie vrij zwaar maar dat moet nu eenmaal. Het komt goed, heb vertrouwen, en als je last blijft houden ga dan voor een second opinion naar x pert clinic . Ik ben inmiddels 4 x geopereerd door hen en nu pas gaat het wat beter ( mede ook door ander baan).
Heel veel beterschap en succes met je revalidatie!
cron