Zenuwpijn schouderblad

#1
Beste leden

Al enige tijd heb ik vreselijke pijn vlak naast mijn schouderblad, het is een vreselijk brandend gevoel en daarbij een soort van kiespijn. Ik heb medicijnen gehad, maar reageer daar heel slecht op dus neem ik maar paracetamol. (Wat natuurlijk niet helpt) Slapen kan ik soms een half uurtje maar word dan weer wakker van de pijn. Ook op mijn rug liggen of op mijn zij gaat niet omdat ik dan vreselijke pijn heb. Inmiddels is het drie uur snachts en probeer ik de uren door te komen. Heeft iemand misschien ervaring en misschien tips om toch een beetje de dagen, en vooral de nachten door te komen?

Alvast bedankt!!!

Re: Zenuwpijn schouderblad

#2
Hoi Fien,

Wat vervelend van jou klachten. Wat heb je naast pijnstillers er al aan gedaan? Fysiotherapie? Chiropractie? Oefeningen? Sport? Weet je wat de oorzaak van de klachten is? Komt het door veel zitten? Of het thuiswerken van tegenwoordige tijd?

Zoals je het omschrijft is het namelijk relatief eenvoudig op te lossen met de juiste therapie, maar je verhaal is niet helemaal compleet. De oorzaak van de klacht of het ontstaan ervan is namelijk wel van belang.

Erge pijn in mijn rechter en linker schouder .

#3
Na een schouderkom breuk in mijn rechterschouder in december 2019 heb ik geen nacht meer doorgeslapen van de pijn .Sinds enkele maanden heb ik ook erge pijn in mijn linkerschouder ,ik heb van de orthopedische chirurg een spuit gehad in mijn rechter schouder ( 3 weken geleden ) maar dat heeft geen resultaat gegeven de pijn is gebleven ik moet over 5 weken terug komen bij de chirurg en dan gaan we bespreken wat er dan gedaan moet worden om van de pijn af te komen .Ieder uur in de nacht wordt ik wakker en moet mij dan met veel pijn omdraaien en dat gaat zo om het uur de hele nacht door .......dus ik ben s,morgens doodmoe als ik uit bed stap .Mijn rechterschouder langt ook iets meer naar beneden ( schuin ) Is een schouderprothese misschien de oplossing om van de pijn af te komen .Heel graag uw reactie op mijn vraag .