Radeloos door langdurige 'onverklaarbare' klachten?

#1
Ik loop nu al een hele tijd met klachten waar nooit echt een verklaring voor gevonden kan worden.
Herkent iemand zich hier in? Alle tips zijn welkom!

- Droge ogen en droge mond/lippen
- Veel hoofdpijn met name links op het achterhoofd
- Dagelijks spierpijn in armen en benen, afdrogen na het douchen is soms al te veel moeite
- Veel rug en nek pijn
- Het gevoel van een pijnlijke opgezette keel
- Smaak en reuk zijn al jaren verminderd. Dit jaar is het nog erger geworden. Wat ik proef is vaak totaal niet wat het hoort te zijn. Ik vind veel dingen vies. Of ik proef het niet terwijl het juist heel kruidig is. Ook ruik ik bijna niets meer en ben ik dagelijks verkouden
- Ik ben altijd heel moe, en moet mijn energie ook echt verdelen over de dag
- Oogproblemen. Slecht tegen licht kunnen. Regelmatig moeite met scherpstellen, kan dan verkeersborden etc niet lezen. Witte achtergronden en ruimtes zijn ook heel vervelend. De letters staan dan nooit stil voor mijn gevoel. Ook zie ik veel zwarte bolletjes in een witte ruimte bijv tandarts. Ook voelen ze dagelijks heel ‘zwaar’alsof ze extreem vermoeid zijn
- Enorme kou aanvallen, mijn lichaam wordt dan ook vlekkerig en ik krijg blauwe lippen en nagels. Ik voel dan ook ijskoud aan. Met name mijn handen zijn heel extreem momenteel, die zijn echt heel koud. De kou trekt dan mijn rug in en die begint dan te verkrampen. Opwarmen kost dan vaak veel tijd en moeite.
- Als ik het niet ijskoud heb, dan heb ik het extreem warm. Vlekken op mijn lichaam, jeukende brandende voeten. Zweten, rood hoofd en me heel naar voelen.
Het rare is mijn dochter van 4 is ook extreem vermoeid,hoofdpijn, veel last van haar oogjes ( veel in oogjes wrijven als ze branden) veel ziek en ze klaagt ook over pijn in haar rug.
Zou het door dit huis kunnen komen dat we beide zoveel ziek zijn? Aangezien mensen die hier op bezoek komen soms ook hoofdpijn en last van hun ogen krijgen.
Ik ben echt radeloos en hoop dat er ooit een oplossing komt voor dit alles. Niets is vervelender dan lopen met klachten waar ze niets aan kunnen doen.
Ik ben al bij diverse artsen in het ziekenhuis geweest. Operaties medicatie etc hebben helaas niet geholpen, maar het voor mijn gevoel alleen maar erger gemaakt