Re: Herstel na operatie triggerduim

#22
Hoi,

Als zowel je handtherapeut als de chirurg dit zeggen, zal ik aannemen van hun. Maar ik begrijp je zorgen. Maar deze specialisten zijn hierin gespecialiseerd en zien dit echt heel vaak.
Litttekenweefsel in hand regio is ontzettend vervelend, maar je zit bij de juiste specialisten.

Over de oplosbare hechtingen zal ik, als ik jou was, even het ziekenhuis over bellen. Die weten wat normaal hierin is.

Succes!

Re: Herstel na operatie triggerduim

#23
Ik ben twee weken geleden geopereerd aan een triggerduim afgelopen maandag zijn de hechtingen eruit gegaan en dat voelde naar en stekerig. Dit zou logisch zijn vanwege de zenuwtakjes eerlijk is eerlijk tot afgelopen dinsdag mee gevallen voelt gekneusd en pijnlijk maar was te hebben nu sinds woensdag echt pijn op een bepaalde plek van het litteken voelt het branderig alsof er naaldjes inzitten hij is nu ook stijver of althans doet meer pijn met buigen op die plek was al aan het googlen maar krijg niets gevonden iemand enig idee wat dit kan zijn ?

Re: Herstel na operatie triggerduim

#24
Goedenavond
Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd aan een triggerduim triggermidden vinger en carpaal tunnel syndroom vanochtend bewoog j mijn duim een beetje en de trigger was weg bewoog m net weer en de trigger zit er weer in van de rest van mijn hand weet ik nog niet omdat daar tot dinsdag druk verband om heen zit en ik dinsdag na therapie ga heeft iemand hier ervaring mee dat het zo snel terug is gekomen ik baal vreselijk want heb best heel veel pijn