Er zijn 643 resultaten gevonden

Re: Kaakklachten

Beste J. Burer Poeh wat vervelen dat je deze klachten hebt overgehouden. De kans is aanwezig dat de pijn vanzelf weg gaat als je kaak normaal kan bewegen. Maar als het mijn kaak zou zijn, zal ik toch even naar een kaakfysiotherapeut gaan voor de zekerheid. Na een maand moet je toch zeker wel normaal...

Re: Rug en buikklacht

Beste Janine,

Wat balen dat je door je rug gegaan bent. Het kan dat je dit in je buik voelt. Probeer je daar geen zorgen om te maken, zeker als het al beter gaat. Het natuurlijk herstel is 4-6 weken nadat je door je rug bent gegaan. De buik zal ook vanzelf beter gaan.

Succes!

Re: hallux rigidus

Beste Aafke, Wat vervelend dat je deze klachten hebt overgehouden wat je niet had verwacht. Wat ik adviseer is naar een fysiotherapeut gaan. Neem jou operatieverslag mee, zodat ze weten wat er gedaan is. De fysiotherapeut kan dan advies geven wat je mag verwachten. Elke operatie is anders, vandaar d...

Re: Overbelasting?

Beste Jaap,

Wat vervelend van jou rugklachten. Zijn de klachten gekomen toen je intensiever bent gaan fietsen? Doe je de andere oefeningen ook nog steeds? Het kan best dat 2x een uur per dag teveel voor jou is. Maar dat is lastig zeggen op deze manier.

Re: fibulalaxiteit

Goed om te horen dat er iets aan gedaan gaat worden. Helaas heeft het op deze weg moeten gaan. Hopelijk gaat het herstel na de operatie wel snel.

Succes!

Ga naar uitgebreid zoeken

cron