BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Pijn elleboog- bovenarm

Beste Pietro,

Is het mogelijk dat je koorts los staat van je elleboog klachten? Voor een tennisarm hoef je geen arts te raadplegen. Als de koorts komt door een infectie in de elleboog dan is een arts wel raadzaam. Maar je bent al bij jou huisarts geweest, die moet dit kunnen beoordelen.

Succes!

Re: Pijn elleboog- bovenarm

Gisteren met pijn in mijn elleboog opgestaan,ondragelijke pijn kreeg ook koorts heb paracetamol genomen dat hielp wel vanochtend weer paracetamol genomen en een afspraak bij de huisarts gemaakt,hij stelde de diagnose tennisarm.Heb nu veel pijn en 38.8 verhoging,moet ik afwachten en paracetamol slikken of er toch weer arts na laten kijken

Re: Pijn elleboog- bovenarm

Beste Jannie,

Wat vervelend van jou klachten, zeker gezien je werk. Ik vermoed ook dat je distaal bicepspees letsel hebt. Al is letsel hierbij wel een groot begrip. Meestal gaat het om een overbelasting. Probeer wat rust te nemen en naar een fysiotherapeut te gaan. Deze kan kijken wat de oorzaak is. Ook kan een fysiotherapeut helpen bij het versnellen van het herstel.

Succes!

Pijn elleboog- bovenarm

Goedendag, mijn pijn is 2 weken begonnen met mijn elleboog bij het bot, nu trekt de pijn door naar mijn bovenarm, meeste pijn zit aan de voorkant bovenarm! Ik kan mijn arm niet omhoog houden, mijn bh kan ik niet zelf vastmaken en een staart in mijn haar maken is onmogelijk, ik kan mijn arm niet achter mijn rug doen, zowel onderkant rug als bovenkant rug lukt mij niet! Arm recht houden doet ook pijn! Ik doe huishoudelijke werk ben dus altijd met mijn rechter arm bezig, kan ook geen doek meer uitwringen! Wat kan dit zijn! Ik zelf denk aan distaal biceps letsel!