BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Neurologische klachten ineens

Ik zie dat er meerdere mensen zijn met dezelfde klachten als ik.
Na corona vaccinatie .
De laatste van november heb ik dus niet genomen
WEL de griepprik en pneumokokken.
Vandaag afspraak bij neuroloog.
Mijn verhaal staat hier ook.
Ben erg benieuwd
Vanmorgen weer 36.9 temp
Zwetend wakker, zere onderrug , zere zware onderbenen,
Linkerarm de kom pijnlijk.
Bloeddruk redelijk hartslag ad hoge kant
Ben 60+
Slaap slecht en ben inmiddels bij psycholoog.

Re: Neurologische klachten ineens

Wat een herkenbare verhalen. Ik kan een vergelijkbaar lang verhaal ophouden, maar laat ik eerst niet beginnen. Maart 2030 vermoedelijk Corona gehad, veel, uiteindelijk chronische, klachten ontwikkelt die ik goed genoeg onder controle kreeg en er goed mee vooruit kon.
Vervolgens de booster Moderna 28-12-2021 en binnen een week alle chronische klachten in alle hevigheid terug, maar ook nieuwe klachten, vooral Cognitief. De afgelopen 1,5 jaar vervolgens nog eens 4x Corona gehad (ondanks vaccinaties) en alle keren klachten heviger en nieuwe. Vooral uiteindelijk op spieren, gewrichten, zenuwen, alles opvlammend pijnlijk, waarbij ik mij steeds erg(er) ongemakkelijk voel. Heb inmiddels ook een mogelijke nekhernia!
Ondertussen geen werk en de WIA uitkering aangevraagd.
Ben sinds deze maand bij de Neuroloog en de Internist. Bij de Neuroloog heb ik de diagnose FNS, Functioneel Neurologische Stoornis, ook Conversiestoornis genoemd. Dit kan volgens de Neuroloog veel van de onverklaarbare lichamelijke klachten veroorzaken, verklaren! De trigger kán een herhaaldelijke virusinfectie zijn waardoor je hersenen op den duur een verkeerde vertaalslag /conversie gaan maken. De pijn is er echt, maar verkeerd 'vertaald'. Ik weet het nog maar net en is lastig te vatten, maar er schuilt een zekere logica achter. Het kan ook náást Post-Civid bestaan.
De internist zoekt het eea nog uit rond een verstoorde immuunreactie en een hormonale disbalans. Onderzoek loopt ..

Re: Neurologische klachten ineens

Ik heb alle Corona vaccinaties gehaald, alleen de laatste uitnodiging, dus die van dit jaar heb ik weggegooid. Tijdens de laatste 2,5 jaar zijn er klachten ontwikkeld met pijn in mijn benen en gewrichten. Die begonnen zo:

Op een middag kreeg ik een vreselijke brandende pijnscheut aan de binnenkant/ achterkant van mijn rechter bovenbeen/aanhechting bil. Daarna een dood gevoel in de huid van mijn bovenbeen aan de achterkant, en het gevoel van knappende pijnlijke elastiekjes in mijn been. Alsof ik de zenuwen in mijn been voelde bewegen en knappen. Mijn huisarts heeft mij doorverwezen naar de neuroloog. Daar heb ik een MRI gekregen omdat gedacht werd aan een hernia. Maar er bleek geen zenuw klem te zitten. Daarna nog een MRI van mijn bekkenbodem. Ook daarop was niets te zien. Ook nog een onderzoek gekregen waarbij de zenuwen worden gemeten. Ook dat leverde niets op. De “knappende elastiekjes” waren in de tussentijd verdwenen, maar het dove gevoel bleef en pijn bleef. Een tijdje daarna kreeg ik pijn in mijn hiel. Zo erg dat ik haast niet meer kon lopen. Het zit volgens de podotherapeut bij twee van de drie aanhechtingen van de achillespees. Ik heb nu steunzolen en heel langzaam gaat dat nu iets beter. Steeds vaker heb ik vreselijke kramp aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Kramp in je kuit is erg, maar kramp in de binnenkant van je bovenbeen vanuit je lies is vreselijk en haast ondragelijk op dat moment.
Ik ben ook steeds moeilijker gaan lopen en moet mijzelf in huis de trap opslepen omdat mijn gewrichten pijn doen.

Ik dacht onlangs om maar weer yoga te gaan doen omdat ik dit voor de coronaperiode ook deed. Helaas moest ik vorige week de conclusie trekken dat ik niet meer in de houdingen kan komen van de stramheid. Natuurlijk moet je dat weer oefenen, maar deze stramheid ging gepaard met pijn in gewrichten en knieën dat ik heb besloten dat niet meer te doen. Ik ben 63 jaar, maar voel me qua bewegen een stuk ouder geworden

Ik heb de link nooit gelegd terwijl ik al die prikken nam ( 5 stuks volgens mij) , maar de laatste tijd denk ik toch echt dat het door de vaccinaties komt. Ik ken mensen in mijn omgeving die het niet hebben genomen en zelfs mee hebben gedaan aan de demonstraties. Ik heb ze altijd voor gek verklaard, maar ik ben bang dat ik juist de gek ben geweest door zomaar aan te nemen dat die prikken goed voor mij waren.

Ik lees hier op het forum over extra vitaminen enzo. Ik ga dat ook proberen.

Re: Neurologische klachten ineens

Schrik me kapot
Zat net tv te kijken op ned 1
Én zodoende gaan googelen.
Moet naar de neuroloog met dof gevoel in voeten en af en toe ook in mijn benen .
Éérste klachten na eerste corona vaccinatie.
Máár werd niet serieus genomen.
Kon mij niet méér concentreren, slaap slecht , transpireren om niks en dat is echt geen overgang is al lang over.
Én poosje terug hartritmestoornissen gehad en heb daar nou medicijnen voor.
Bloed is goed geeft alleen steefs lichte ontstekingswaatden aan ook zo apart.
Baan noodgedwongen gestopt, omdat ik het niet méér trok.
Zie hier heel erg veel overeenkomsten.
Ga de booster ook niet halen,
Máár wel hebben wij pas de pneumokokken en griepspuit gehaald.

Re: Neurologische klachten ineens

Wat er aan gedaan kan worden is onbekend, en niemand zal zich aan een oplossing wagen vanuit de normale medische wereld omdat het niet wetenschappelijk is vastgesteld. Dus zelf alles doen om een oplossing te vinden en dan in de hoek van auto-immuun ziekten. Het neurologisch systeem wordt aangevallen omdat er een vreemde stof is geconstateerd. Homeopathie kan helpen. Zelf nog niet gedaan. Het gaat n.l heel langzaam iets beter. Wel Detox thee aan het drinken, detox voetpleisters en acupunctuur. Dat laatste helpt niet maar geeft wel ondersteuning. Omdat zenuwen heel langzaam herstellen - als ze herstellen - is het iets van de lange adem. Alle bezoeken aan de reguliere specialisten is in feite zinloos, maar je moet wat. Het enig is dat als er veel mensen met dit soort klachten komen er ergens een wetenschapper zich gaat afvragen of er niet meer aan de hand is.

Re: Neurologische klachten ineens

Ik ben blij dat ik op dit site terecht ben gekomen!
Ik heb ook in juli 2021 Moderna vaccijn gehad en de klachten zijn 4 uur later begonnen..
Boven benen, onder benen en onder voeten vanaf de hielen gevoelloos, en het leek alsof mijn elke been 100 kg woog. Daarnaast constant tintelingen in mijn onderbenen.
Twee weken later naar de HA en heb verteld over de klachten, ze geloofde niet dat het door vaccijn kwam.
Aangezien dat ik aanleg voor trombose heb, is een echografie gemaakt. Tijdens het echografie is gebleken dat de bloeduitstotingen waren in beide onder benen, maar mij is niet verteld.. Verder wilde mijn toenmalige HA geen enkel onderzoek meer doen. Zo was een jaar lang.
Daarna was ik naar een andere HA overgestapt en verteld over de klachten.
Eerst was ik naar de Vatschirurg doorverwezen om de bloedcirculatie te onderzoeken. En in de verwijzing van de huidige HA kon zien dat ik gelijk na het vacciijn bloeduitstortingen had gehad..
Daarna naar de Reumatologg die weet niet wat die ermee moet, daarna Internist, bloed onderzoek is goed, en nu naar de neuroloog.
En vadag naar de Ostheopaat hij denk dat het daardoor zou kunnen komen, want hij zegt dat er zoveel mensen zijn met onverklaarde klachten die niemand kan uitleggen waardoor komt het.
Dus al op al niemand weet waardoor komen deze klachten en wat er kan aan gedaan worden....

Re: Neurologische klachten ineens

Ik (man 75jr) kreeg van de ene op de andere dag kramp in beide voeten/tenen en onderbenen. Gevoelloosheid in de onderkant van mijn voeten.
Hoge bloeddruk (normaal nooit) Vooral 's nachts was de kramp in voeten en tenen niet te harden. Tintelingen in mijn benen en armen.
Lopen ging moeilijk. Af en toe wazig zien. Verkleuring van mijn handen en voeten.
Huisarts kon niets vinden. Behandelde eerst de hoge bloeddruk. Door verwezen naar een neuroloog. De neuroloog kon ook geen diagnose stellen.
Zelf een bodyscan laten maken; niets gevonden wat de oorzaak zou kunnen zijn.
Gelukkig ook geen progressieve MS, want daar lijken deze klachten erg op. Van alles gedaan; acupunctuur, Chiropractiker, massage, Podoloog voor zooltjes.
Niets heeft geholpen. Dankzij het zoeken en vinden van de reacties op deze site is het me duidelijk dat dit de waarheid is: vergiftiging door COVID vaccinaties.
Nu bezig met ontgiften - extra eiwitten en mineralen. Hoewel bij de bloedtesten alles okay was. Langzaam aan zijn de krampen verminderd - geen hoge bloeddruk meer.
Maar nog steeds geen gevoel in m'n voeten en nog steeds krampen en tintelingen in mijn bovenbenen. Weer langzaam aan meer gaan lopen.
Zodra er 'bloed gevraagd wordt in m'n benen' treden de klachten erger op.

Re: Neurologische klachten ineens

René schreef:
03 mei 2023, 19:46
wat herkenbaar allemaal wat ik hier lees
mijn tinnitus is ook na ongeveer een week of 2 na mijn 2de vaccinatie erger geworden en daarbij kreeg ik ook een soort van glinstertje in mijn gezichtsveld in mijn rechter oog
dat bleek een vocht ophoping te zijn in mijn netvlies wat resulteerde in een litteken waardoor ik nu een afwijking zie
en we zijn nu al een poosje verder maar ik voel me nog steeds niet zo goed als voor de vaccinaties
en als ik dat allemaal meld bij de huisarts of waar ik allemaal al geweest ben de afgelopen jaar dan krijg je te horen "dat heb ik nog nooit gehoord als bij werking"
het lijkt er op of al die artsen het niet mogen toegeven van hogere hand
Ik heb zoveel spijt dat ik me heb laten vaccineren .
en ik heb nog steeds geen corona gehad
Ik had is een gesprek bij adelende in Hoensbroek en zei dat na de vaccinatie mijn tinnitus harder was geworden. Zit tussen je oren zei die.
En al die berichten wat ik lees dat er meerdere dit is overkomen dan? zit zeker ook tussen de oren. ja zei die. Dacht rot toch op. Nooit meer geweest.

Ik heb slaapapneu en las een onderzoek dat tinnitus ook door dat kan komen. Ik gemaild, nee nooit van gehoord.

Dit is bij meerdere artsen zo.
Neuroloog en de chirurg: Mijn handen, kan dat ook door corona komen?. Ja dat kan. Maar operatie dit en dat enz enz.
Wordt totaal niet geluisterd.

Ik ben dus 3x achter elkaar ziek geweest en bij de laatste keer een zelftest en was positief. Bij de eerste keer kreeg ik dat rare gevoel vingers/voeten. Lijkt wel dat ze extra gevoelig zijn nu. Ik vermoed dus zelf dat ik al corona had bij de eerste keer.

Ik denk het zelfde als u. Had ik me maar niet laten vaccineren. de volgende keer sluit ik me op tot het is over gewaaid :-)

Re: Neurologische klachten ineens

wat herkenbaar allemaal wat ik hier lees
mijn tinnitus is ook na ongeveer een week of 2 na mijn 2de vaccinatie erger geworden en daarbij kreeg ik ook een soort van glinstertje in mijn gezichtsveld in mijn rechter oog
dat bleek een vocht ophoping te zijn in mijn netvlies wat resulteerde in een litteken waardoor ik nu een afwijking zie
en we zijn nu al een poosje verder maar ik voel me nog steeds niet zo goed als voor de vaccinaties
en als ik dat allemaal meld bij de huisarts of waar ik allemaal al geweest ben de afgelopen jaar dan krijg je te horen "dat heb ik nog nooit gehoord als bij werking"
het lijkt er op of al die artsen het niet mogen toegeven van hogere hand
Ik heb zoveel spijt dat ik me heb laten vaccineren .
en ik heb nog steeds geen corona gehad

Re: Neurologische klachten ineens

Gast schreef:
12 mar 2023, 14:30
Wat het gekste is dat de huisartsen en de neurologen het maar fabeltjes vinden dat die door de vaccinatie/corona komt.
Ik zelf ben in juni 2021 gevaccineerd en dat was Janssen. Ik was blij want moest dus maar 1x. dag later werd mijn Tinnitus harder (Heb dit al 15 jaar).
huisarts geloofde niet dat dit door de vaccinatie kwam. Naar audiologische centrum in Hoensbroek geweest en die geloofde het ook niet.

In November 2022 werd ik ineens ziek. keelpijn en hoesten enz dus griep. Paar dagen later begonnen me handen en vingers raar aan te voelen.
Huisarts zei dat dit waarschijnlijk carpaal tunnel syndroom was en moest tot Januari wacht voor gesprek met de neuroloog.
Maar het werd iets erger. benen begonnen te trillen en had moeite met lopen. Voeten begon ook raar aan te voelen.
Maand later (December) werd ik weer ziek en weer de zelfde klachten en weer een maand later (Januari) weer ziek met de zelfde klachten.
Toen besloten om maar even een zelftest te doen en ja hoor Corona. Dag later bij de GGD geweest om me te laten testen en daar kwam corona ook uit.
Wat als ik nu al in november 2021 de corona had? Zelf heb ik bijna nooit de griep, Nu ineens 3x achterelkaar waarvan de 3de keer corona.

Inmiddels bij de neuroloog geweest en die zeiden dat ik een erge nekhernia heb bij C4, maar het gekste is dat ik totaal geen ene pijn heb.
Kan gewoon alles met mijn nek en armen wat hun wel raar vonden.
Hun rade mij meteen aan voor een operatie. De pijn zal dan ook weg zijn, maar ja welke pijn?????
Ik vroeg of dit misschien wel door de corona kon komen dat rare gevoel in me vingers(toppen) en benen/voeten en meteen zeiden ze dat dit niet aan corona lag.

Als ik dan deze berichten lees en bij andere sites dan heb ik toch me betwijfel.

Wie moet je nu nog geloven????
Hallo,

Ik heb zelf erfelijke polyneuropathie dit uit zich zich in dove gevoelens voeten/onderbenen en is na booster 2022 pfizer heel erg achteruitgegaan. Klachten werden veel erger en ik weet dus ook zeker dat de booster de boosdoener is. Vlgs mij veroorzaakt het virus en dus ook vaccinatie veel ellende in de zenuwen. Ga naar UMC Utrecht en.laat je daar goed onderzoeken. Groetjes Inge