BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Pijn stuitje na auto ongeluk

Hoi,

Ai, wat vervelend dat je een auto ongeluk hebt gehad. "gelukkig" alleen maar last van je stuitje. Maar dit kan wel heel vervelend zijn. Het klopt dat deze kan breken of kneuzen. Herstel hiervan kan lang duren 6-12 weken.
Wat ik wel zal adviseren is om je stuitje te laten beoordelen door een bekkentherapeut. Problemen aan het stuitje kunnen veel rugklachten later geven. Met 1 behandeling weet een bekkentherapeut al of het behandeld moet worden, of dat het door de tijd gewoon moet genezen.

Je kan eventueel hier zoeken voor een bekkentherapeut. www.hierhebikpijn.nl/praktijken.
Het moet wel echt een gediplomeerd bekkentherapeut zijn. Sommige therapeuten hebben interesse gebied bekken, dit zijn meer zwangerschap gerelateerde bekkenklachten.

Succes

Pijn stuitje na auto ongeluk

Hoi,

3 dagen terug heb ik een auto ongeluk gehad. Sindsdien heb ik pijn aan m’n stuitje. Ze hebben hier geen foto van gemaakt. (De rest van m’n lichaam wel). Ik voel de pijn eigenlijk alleen maar als ik ga zitten en terwijl ik zit wat achterover leun. Bij lopen etc is het niet aanwezig. Ik las dat je je stuitje kan breken of kneuzen maar kan hij ook gewoon beurs zijn? En hoelang zou zoiets aan moeten houden? Groetjes