BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Pijnlijke voeten

Beste Lucie,

zover ik uit jou verhaal begrijp is het tot zover bekend zenuwpijn. Klopt dit?
Dit is buitengewoon heel vervelend, en vaak maar enkele oplossingen
--> goede steunzolen (heb je deze gekregen nadat de diagnose van de zenuw is gesteld?)
--> trainen van de voeten
--> zenuwblokkade (pijnblokkade)

En helaas soms is niets aan te doen. Denk aan dunne vezel neuropathie. Hierbij zijn de zenuwuiteinden veel gevoeliger.

Probeer je zelf eraan te laten denken dat de pijn geen kwaad kan. Ja het is ontzettend vervelend, maar je maakt niets kapot. Vaak is pijn een waarschuwingssignaal. Maar bij jou niet.

Succes!

Pijnlijke voeten

Hallo ik ben er eindelijk aan toe gekomen om iets te melden of te vragen. Al 20 jaar heb ik in beide voeten enorm veel pijn wanneer ik een tijdje staan.
Ik heb deze pijnen gekregen toen ik in de tijd vaak moest rechtstaan op dezelfde plaats. Die negen lichtjes tot heel erg zodat ik deze job moest opgeven. Dus sedert 2000 heb ik deze aandoening. Heb al in Leuven geweest in Gent bij professor Burssens die heeft mij geopereerd maar niks wou helpen . Ik was een raadsel voor hen. Ik heb steunzolen geprobeerd acupunctuur osteopathie noem maar op. Er is wel een dokter neuroloog die met een emgtest aan voeten ontdekt heeft dat zenuw onderaan de voet er 2 zenuwbanen liggen en een daarvan zijn stuk waardoor ik pijn krijg in de binnenkant van mijn voet zogezegd de enkel aan de binnenzijde . Maar die andere pijn verstrekt zich over heel de voet tot in mijn teenkootjes. Als ik dan even kan zitten ben ik opgelucht maar komt er eerst nog hevige pijn op die dan stilletjes wegebt . Mijn vraag is nu ik kan toch niet de enige in de wereld zijn die dit heeft! Ajeblieft als er iemand raad heeft wordt dit van harte ontvangen.