BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: onderbeen

Beste Wilhelmina,

De vermoedelijke plek waarbij je pijn hebt is het kopje van je kuitbeen. Dit kan om verschillende redenen pijn doen. Wat meer informatie inderdaad zou een beter beeld kunnen geven.
Heb jij eerder knie of enkelklachten aan die zijde gehad?
Als het alleen tijdens het slapen is, raad ik aan op de andere zijde te gaan liggen of een kussentje eronder te leggen waardoor de druk wat afneemt.

Succes

Re: onderbeen

Beste Wilhelmina,

Ik probeer me een beeld te vormen van je klachten, maar zou toch graag wat aanvullende vragen stellen om je zo beter van dienst te kunnen zijn:
- Hoe oud ben je als ik vragen mag en ben je nog (flink) in de groei of recent snel gegroeid?
- Kun je de klachten verklaren? Bijvoorbeeld mogelijk overbelast, de zere plek gestoten of iets dergelijks? Of zijn de klachten er voor je gevoel in geslopen?
- Als je naar de zere plek kijkt, zie of voel je dan veranderingen t.o.v. de rechterzijde? Bijvoorbeeld verkleuring, warmte, zwelling?
Ik zie je antwoord graag tegemoet zodat ik met je mee kan denken.

Met vriendelijke groet

onderbeen

ik heb alleen bij het liggen op mijn linkerbeen pijn aan de buitenkant net onder de knie. Daar zit (aan beide kanten) een knobbel, als ik 5 minuten op mijn linkerbeen lig begint er een zeurende pijn op te komen, die steeds heftiger wordt. Bij lopen/ zitten nergens last van. wat kan dit zijn en wat raadt U aan.
cron