BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Artrose in vingers

Wilma,

mijn moeder heeft ook ontzettend last gehad hiervan. Zij is een supplement gaan gebruiken en na een maand had ze aanzienlijk minder last. Ik heb een kortingscode mocht je het willen proberen. MVXAI3W4EX

Het heet Carticol, van een Nederlands bedrijf: https://www.10kate.com Een beetje prijzig maar het is het zeker waard volgens mijn moeder.

Re: Artrose in vingers

Hoi Wilma,

Wat ontzettend vervelend dat je zoveel last hebt van je vingers, zelfs na de operatie. Ben je al bij een handtherapeut onder behandeling voor herstel na de operatie? Misschien kan hij/ zij je verder hierin adviseren. Anders zal mijn advies zijn om eerst een goede handfysiotherapeut je vingers te laten beoordelen. Deze heeft vaak ook goede samenwerking met artsen.

Succes!

Artrose in vingers

Ben sinds 2015 onder de panne met artrose in mijn vingers in beide handen. Het zijn in beide handen dezelfde vingers. Links zijn de operaties goed gegaan en de laatste operatie aan de rechterhand op 7 juli j.l niet echt. In 3 vingers zitten pennen in en deze blijven krom staan en doen heel veel pijn. Kan er niets mee en de arts kan mij niet verder helpen.
Nu ben ik op zoek naar een arts die hier gespecialiseerd in is#ben wanhopig.