BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan UIT

Voorafgaande berichten

Bevestigingscode:

Om geautomatiseerde registraties te voorkomen, vragen wij je om onderstaande uitdaging op te lossen.


Re: Beklemming mediaan nerve in elleboog

Hoi Ronaica,

Ik zal ze bellen en het gewoon vragen.

movamento (zit niet in de buurt) maar die zijn gespecialiseerd op elleboog klachten. Misschien kun je ook een online intake doen bij hun voor meer duidelijkheid? Maar zal het eerst in je omgeving proberen.
Sommige schouderspecialisten zijn ook gespecialiseerd in elleboog klachten. En die zijn er wel genoeg in jou woonomgeving.

Succes met het vinden van een specialist

Re: Beklemming mediaan nerve in elleboog

Hoi,

Ik woon de regio zeeland/west Brabant. Ik heb inmiddels ergens gelezen dat er een hand/polscentrum is in Goes. Is dat een optie?

Groeten,
Ronaica

Re: Beklemming mediaan nerve in elleboog

Hoi,

In welke regio woon jij? Dan kan ik even kijken of ik daar een elleboog specialist hebt.
Anders kun je op www.hierhebikpijn.nl/praktijken zoeken naar een handtherapeut. Deze hebben vaak ook wel een specialisatie op elleboog gebied. Dit moet je nog wel even navragen als je een afspraak maakt.

Re: Beklemming mediaan nerve in elleboog

Oke dankjewel voor je snelle reactie. Ik ga op zoek naar een elleboogspecialist. Ik kan natuurlijk wel gaan googlen maar weet jij waar ik een betrouwbare specialist kan vinden? Of heeft iemand anders ervaring met een elleboogspecialist?

Re: Beklemming mediaan nerve in elleboog

Hoi Ronaica,

Wat vervelend dat je nu elders klachten hebt gekregen. Hopelijk lukt het om een operatie uit te stellen. Dit is een zeldzaam probleem, dus mijn advies zal zijn. Ga naar een elleboog specialist. Die komen er gelukkig steeds meer. En anders een handtherapeut, misschien is het een reactie op een probleem in je hand/ pols die je elleboog compenseert (niet de meest logische oorzaak) Dus liefst eerst een elleboog specialist.

Succes!

Beklemming mediaan nerve in elleboog

Hallo,

Vorig jaar heb ik een operatie ondergaan om de zenuw aan de binnenkant van m’n elleboog vrij te maken en te verleggen. Dat is allemaal prima verlopen en ik heb geen klachten meer vwb tintelingen ed in m’n pink en ringvinger, Helaas heb ik nu sinds een paar maanden tintelingen in de andere vingers. Afgelopen was ik bij de arts die mij geopereerd heeft en die denkt dat ik nu een beknelde zenuw (media nerve) heb in m’n elleboog. Na een paar testen blijkt dat de beknelling niet in de pols is maar ws in de elleboog, Nu een doorverwijzing gekregen voor naar de neuroloog. Hij zei wel dat als het tot opereren komt dit een lastiger iets is dan de vorige operatie. Ik ga er van uit dat een operatie nog wel even kan duren omdat er ws eerst fysiotherapie en/of brace wordt geprobeerd.
Heeft iemand hier ervaring mee? Zowel ervaringsverhalen met fysiotherapie/brace als een evt operatie zou ik graag willen ontvangen.